Hogyan szerzett az Extreme Digital több mint 65.000 feliratkozót 41 nap alatt?

Szerző: Bejegyzés időpontja:

Hogyan szerzett az Extreme Digital több mint 65 ezer feliratkozót 41 nap alatt?

Az Extreme Digital webáruházat 2001-ben alapították. Kezdetben kizárólag digitális fényképezőgépek online értékesítésével foglalkozott, majd egyre szélesebb választékot kínált. Mára a számítástechnikai eszközöktől kezdve a háztartási gépeken keresztül az irodabútorokig gyakorlatilag mindenféle terméket árul, és Magyarország piacvezető webáruházává nőtte ki magát.

Esettanulmányunkban azt mutatjuk be, hogyan szerzett az eDigital több mint 65.000 feliratkozót mindössze 41 nap leforgása alatt.

Tovább…

Hogyan készítsünk eredményes marketing kampányokat a nyári / kora őszi “uborkaszezonban”?

Szerző: Bejegyzés időpontja:

marketing kampány ötletek

Már javában tart a nyár, így biztos vagyok benne, hogy legszívesebben te is a vízparton hevernél egész álló nap.

Gondolatban lehet, már ott is vagy. :)

Teljesen megértelek, de azért a nyaralások mellett, ilyenkor is időt kell szánni az új kampányok tervezésére és létrehozására.

Tovább…

7+1 tavaszi kampányötlet, amivel év közben is növelhetjük bevételeinket

Szerző: Bejegyzés időpontja:

7+1 tavaszi kampányötlet

A webáruház tulajdonosok kedvenc időszaka a karácsony. Ebben nincs is semmi meglepő, hiszen ilyenkor jelentős mértékben megnő a bevételek száma. Sok webáruház az ünnepeket megelőző 1-2 hónapban megduplázza az egész éves bevételét.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy az év többi részében hátra dőlve ülhetünk a babérjainkon. Az e-kereskedelem sose alszik, mindig akadnak jobbnál jobb lehetőségek a kampányolásra, amelyeket érdemes előre megtervezni.

Összegyűjtöttünk 7+1 tavaszi kampányötletet, amit érdemes bevetned a következő negyedévben.

Tovább…

Új funkciók: Shaolin sablon újítás, új mentési beállítások, és új integrációk (Automizy, MailerLite…)

Szerző: Bejegyzés időpontja:

OptiMonk új funkciók

Az OptiMonk indulása óta arra törekszünk, hogy olyan egyedi funkciókkal gazdagítsuk kínálatunkat, amelyek segítik felhasználóinkat, hogy minél többet hozzanak ki a rendszerből és hogy sikereket érjenek el.

Az elmúlt hetekben is erre törekedtünk – ennek eredményeképp születtek meg az alábbi új funkcióink és új integrációink.

Olvasd el rövid összefoglalónkat, és ismerd meg újdonságainkat, hogy ezután is 100%-ot hozhass ki az OptiMonkból.

Tovább…

[ESETTANULMÁNY] Hogyan szerzett az Ökokuckó webáruház 3345 új feliratkozót?

Szerző: Bejegyzés időpontja:

Ökokuckó esettanulmány

A webáruház tulajdonosok egyik legfőbb célja, hogy minél több látogatót vonzzanak az oldalukra. Sokan sajnos arról elfeledkeznek, hogy a meglévő forgalomból feliratkozókat és vásárlókat szerezzenek.

Az Ökokuckó webáruház felismerte, hogy mennyire fontos a konverziós ráta optimalizálása és emiatt döntött úgy, hogy az OptiMonkhoz fordul segítségért.

Tovább…

[ESETTANULMÁNY] Hogyan szerzett a Dockyard.hu 1200 feliratkozót és növelte meg bevételeit a visszatérő látogatók által?

Szerző: Bejegyzés időpontja:

Dockyard

Manapság az e-kereskedelem világában egyre nehezebb a látogatói bizalom megnyerése, hiszen a saját webáruházunkon kívül még számos másik, hasonló termékeket forgalmazó weboldal is próbál helyt állni a piacon.

Az is jól látható, hogy már nem elegendő csak a bejövő forgalmat növelni, azaz mindent megtenni annak érdekében, hogy a látogatói szám növekedjen. Számos technikát és marketing eszközt kell alkalmazni ahhoz, hogy a már bevonzott látogatók minél nagyobb számban vásároljanak.

Ezért döntött úgy a Dockyard.hu, hogy ad egy esélyt az OptiMonknak, amely három különböző időszakban működött az oldalukon összesen 90 napig.

A kampány segítségével a webáruház 1200 új feliratkozót szerzett, és sikerült megnövelniük a visszatérő látogatók vásárlásának számát is.

Tovább…

Ez történt velünk 2016-ban

Szerző: Bejegyzés időpontja:

Ez történt az OptiMonk-nál 2016-ban

Visszatekintve az elmúlt időszakra, bátran kijelenthetjük, hogy 2016 egy igazán eseménydús év volt mindenki számára. Néhány hazai büszkeséget kiemelve: miután februárban a Saul fia Oscar-díját ünnepelte az ország, nyáron egy emberként szurkoltunk a labdarúgó EB-re kijutott magyar válogatottnak – Hosszú Katinka olimpiai sikereiről nem is beszélve!

Természetesen mi sem voltunk restek az idén – nézzük is meg, mi történt a OptiMonk háza táján 2016-ban!

Tovább…

Új funkciók: Új teljes képernyős sablonok, Új integrációk (Magento, Robly), Egyedi nanobar és még sok más…

Szerző: Bejegyzés időpontja:

Új funkciók: Új teljes képernyős sablonok, Új integrációk (Magento, Robly), Egyedi nanobar, stb.

Ügyfeleink visszajelzéseit, illetve a design és marketing trendeket figyelembe véve – csakúgy, mint az elmúlt hónapokban – az utóbbi hetekben is igyekeztünk megújítani sablonjainkat. Három teljes képernyős (ún. „interstitial”) sablonnal bővült a választható popup kampányok listája, illetve most már egyedi nanobar-okat is lehet készíteni. Emellett egy nemzetközi viszonylatban is igen közkedvelt ekereskedelmi platformmal, valamint egy újabb hírlevélküldő rendszerrel gazdagodott az integrációk listája, és további lépéseket tettünk az irányba, hogy minél gyorsabb, egyszerűbb és hatékonyabb legyen az OptiMonk beüzemelése és használata.

Ha szívesen megismernéd újdonságainkat, olvasd el rövid összefoglalónkat!

Tovább…

Hogyan növelte meg 79,5%-kal a konverziós rátáját a Keddshop.hu webáruház?

Szerző: Bejegyzés időpontja:

A Keddshop.hu webáruház mesekönyveket, plüssfigurákat, társasjátékokat, ruhákat és egyéb rajzfilmekkel kapcsolatos kiegészítőket értékesít. Az OptiMonk már indulása óta élvezi a webáruház bizalmát.

Hogyan növelte meg 79,5%-kal a konverziós rátáját a Keddshop.hu webáruház?

Együttmükődésünk eredményeként pedig számos figyelemreméltó eredmény mellett egy szinte hihetetlennek hangzó 79,5%-os növekedést értek el a konverziók rátájukban.

Nézzük meg, hogyan sikerült ez!

Tovább…