NÉPSZERŰSÍTSD LEGJOBB AJÁNLATAIDAT

Keress több pénzt ütős ajánlataiddal

Ösztönzözd új látogatóidat azonnali vásárlásra, a meglévő vevőket pedig bátorítsd újabb vásárlásokra legnépszerűbb akcióid hirdetésével
promocios-ajanlatok-nepszerusitese-hero-img

Ügyfeleink mondják

1 876 látogató használta fel a kuponkódját a vizsgált időszakban, ami 148 297 dollár extra bevételt jelentett: kimondhatjuk, hogy ez 18%-os azonnali bevételnövekedést jelent az oldalunk számára.
ezra firestone
Ezra Firestone
SmartMarketer.com

Tereld a figyelmet
a legjobb ajánlataid felé

A promóciók, különleges ajánlatok kínálása a vevőszerzés egyik leghatékonyabb módja. Te is rendszeresen
biztosítasz kuponokat, VIP kedvezményeket és csomagajánlatokat? Ha sikerre akarod vinni ezeket a promóciókat,
az érdeklődő látogatók szeme előtt kell tartanod az ajánlataidat.

promote special offer

Lendítsd fel a kampányaidat

Nem számít, milyen csatornán hirdeted a promócióidat, a legtöbb vevőnek min. egy megerősítésre (vagy emlékeztetőre) szüksége lesz vásárlás előtt.

Vezesd
a látogatóidat

Oldaladnak “digitális asszisztensként” kell működnie - aki megmutatja a legjobb ajánlatokat és a látogatókat a legfontosabb landoló oldalakra tereli.

Szerezz azonnali vásárlókat

A távozó látogatók 75%-a tervezi, hogy visszatér, azonban csak 10-13%-uk tesz így. Egy kilépésre megjelenő különleges ajánlattal azonnal vevővé formálhatod.

promote special offers

Használj kuponokat és eladásösztönzőket

Bátorítsd a látogatóidat a vásárlás befejezésére kuponokkal, leértékelésekkel, ingyenes szállítással, “egyet fizet, kettőt kap” akciókkal, első vásárlásra vonatkozó ajánlatokkal, termékmintákkal, termék bevezető árakkal, stb.


Az eredmények 2 héten belül szemmel láthatóak voltak. 12 hónap alatt pedig 22 800 dollár bevételnövekedésre tettünk szert a popupoknak köszönhetően.

John Michaloudis
My Excel Online

promote special offers

Terelj forgalmat a fontosabb oldalaidra

A látogatók átirányítása a legnépszerűbb termékeket, legújabb vagy épp szezonális ajánlatokat tartalmazó oldalakra nemcsak a bevételnövelés esélyeit sokszorozza meg, hanem a felhasználói élményt is támogatja.


{A feliratkozó oldalra történő átriányítás követően...} megnövekedett a hívásaink és a kitöltött űrlapok száma, ami természetesen több konzultációt eredményezett.

Alexandra Duffy
Dell & Schaefer

promote special offers

Gyűjts email címeket is ezzel egyidejűleg

Kedvezmény vagy egyéb ösztönző felajánlásával nemcsak az azonnali bevételeidet tudod növelni, hanem az így szerzett email címekre később email marketing kampánykat indíthatsz és még több vevőre tehetsz szert.


Hatalmas bevételnövekedést tapasztaltunk az OptiMonkkal gyűjtött feliratkozók körében, akik a 2017-es évben 130 000 dollár plusz bevételt jelentettek.

Haley Ausserer
Floracopeia

Eladásösztönző eszközök
online marketingeseknek

Íme néhány a legizgalmasabb funkcióink közül, melyekkel szétkürtölheted legmenőbb ajánlataidat

50+ sablon és Drag&Drop szerkesztő

A promóciók hirdetése gyerekjáték a Drag&Drop szerkesztővel, és 50+ teljesen ingyenes, gyönyörű popup, nanobar, sidebar és szerencskerék sablonunkkal.

Szemet gyönyörködtető sablonok

Hangsúlyozd ki a kampányaid értékajánlatát olyan eladásösztönző elemekkel, mint: visszaszámláló, videó, “social” ikonok, egyedi gombszöveg, stb.

Haladó opciók a testreszabáshoz

Készíts annyi eladásösztönző kampányt, amennyit csak szeretnél és célozd a különböző látogatói csoportjaidat teljesen személyre szabott ajánlatokkal.

E-kereskedelmi
funkciók

Tucatnyi funkciónk létezik kifejezetten e-kereskedők számára, mint pl. kosár alapú célzás, termékajánló sablonok, második vásárlásra ösztönző megoldások, stb.

A/B tesztelési
lehetőség

Készíts végtelen változatot minden kampányodhoz, hogy letesztelhesd melyik design, szöveg, vagy értékajánlat segít hozzá a legnagyobb bevételhez.

Viselkedés
alapú célzás

Figyeld külön-külön minden egyes látogatód viselkedését és jeleníts meg nekik egy termékajánló kampányt az erre legmegfelelőbb pillanatban.

Minden webáruház rendszerrel működik

Eladást segítő sablonjaink gördülékenyen működnek
bármilyen tartalomkezelő vagy webáruház rendszer esetén

shoprenter
magento
unas
webgalamb
mailchimp
minicrm
salesautopilot

Próbáld ki ingyen és

Szerezz több bevételt

14 napos ingyenes próba  Egyszerű beüzemelés  Hűségidő nélkül

Már ügyfelünk vagy? Jelentkezz be »