AJÁNLJ RELEVÁNS TERMÉKEKET

Mutass releváns ajánlatokat

Szabd a látogatóidra a felhasználói élményt és ajánlj számukra vonzó termékeket! Így ugyan annyi forgalomból sokkal magasabb bevételre tehetsz szert.
product recommendation


A személyre szabott ajánlatok új sztenderdje

Az internet világában nem osztogatják bőkezűen a második esélyt: statisztikák szerint a látogatók 88%-a valószínűleg nem tér többé vissza az adott weboldalra egy rossz élmény után. Hogyan tarthatjuk meg mégis ezeket a látogatókat? Úgy, ha rájuk szabjuk a felhasználói élményt.
Az OptiMonk pár kattintással indítható termékajánló logikái dinamikusan választják ki a megfelelő termékajánlatot: vagy a Legnépszerűbb terméket, vagy a Korábban megtekintett terméket.

Previous slide
Next slide
pro

Használd ki az automatizálás előnyeit

Mutass releváns és kontextusba illő ajánlatokat a látogatók számára az OptiMonk automatikus termékajánló algoritmusa segítségével.

Növeld
a bevételeidet

Ha látogatóid személyre szabott élményt kapnak, az növeli az aktivitásukat, az elkötelezettségüket, és nem utolsó sorban az eladások számát is. Biztosíts számukra különleges élményt, és repítsd az egekbe a hosszútávú ügyfélértéket.

Segítsd
a látogatóidat

Vezess minden látogatót a számára tökéletes termékhez a lehető legrövidebb idő alatt! Ezzel nem csak a termékek áttekintését teheted könnyebbé, hanem a felhasználói élmény is személyesebb lesz.

Segítsd az új látogatókat

Segítsd az új látogatókat abban, hogy minél gyorsabban felfedezzék a weboldalad – mutasd meg számukra a legnépszerűbb termékeket. Az, hogy az adott termék a korábbi vásárlók tetszését is elnyerte, bizalmat ébreszt az első látogatókban, így könnyebb meggyőzni őket a vásárlásról.


“Az intelligens popupok használatával és a legnépszerűbb termékeink megjelenítését célzó termékajánló kampány segítségével 25%-kal növeltük a tranzakcióink számát.”

~ Jess Curtis
Three Drops of Life

Releváns termékajánlat visszatérő látogatóknak

Emlékeztesd a látogatóidat, hol is tartottak

Az OptiMonk automatikusan figyeli, mely termékeket tekintették meg mostanában a látogatók, és ez alapján olyan termékeket ajánl, melyek korábban is érdekesek voltak számukra. Így addig ütheted a vasat, amíg meleg!


„Számomra az OptiMonk már a webshopunk elengedhetetlen eszköze. Nagyon szeretem, hogy a legapróbb részletekig mindent be lehet állítani, így minden egyes látogató csak a számára legrelevánsabb termékekkel találkozik.”

~ Jess Curtis
Three Drops of Life

Hirdesd a legnépszerűbb termékeidet

Növeld az eladásaidat a legnépszerűbb termékek ajánlásával. Válaszd ki magad a legcsábítóbb termékeket, vagy bízd a termékajánlást az intelligens, adat-alapú algoritmusunkra.


“Egy nagyon sikeres A/B tesztelésen vagyunk túl, mely során azt szerettük volna megtudni, hogyan tehetjük a látogatók számára még vonzóbbá a különleges termékcsomagjainkat. Az eredményeink elképesztők: az átlagos kosárértékünk például 30%-kal nőtt!”

~ Salo M.
EzPacking.com

Növeld bevételeidet már az első naptól

Az OptiMonk termékajánlási megoldása nem csak rendkívül hatékony, de nagyon könnyen kezelhető is: akár néhány perc alatt összeállíthatsz egy kampányt – így azonnal javíthatod a felhasználói élményt is.

Használatra kész sablonok a D’n’D szerkesztőben

Soha nem volt még olyan egyszerű a kampányok létrehozása, mint Drag and Drog szerkesztőnkben, ami ráadásul számos gyönyörű, ingyen elérhető sablont tartalmaz.

Intelligens megjelenítési feltételek

Kövesd nyomon a látogatóid viselkedését, és jeleníts meg éppen ott és éppen akkor a termékajánlatodat, amikor látogatóid készen állnak rá.

Bombabiztos termékajánlatok

Az OptiMonk kizárólag olyan termékeket ajánl, melyekből van még raktáron.

A kosár tartalmának monitorozása

Személyre szabott ajánlatokat jeleníthetsz meg a látogatóidnak az alapján, hogy hány termék van a kosarukban vagy hogy mekkora a kosaruk összértéke.

Gördülékeny ShopRenter integráció

A Legnépszerűbb termék vagy a Korábban megtekintett termék elem remekül működik a ShopRenter boltok esetén is. Egyszerűen húzd a kampányodba a megfelelő elemet, és kész is!

A/B
tesztelés

Teszteld a különböző termékajánlási logikákat a kampányod különböző verzióival, majd válaszd ki azt, amelyik a legjobban teljesít.

Hozd létre ingyenes fiókodat &

Szabd személyre
termékajánlataidat

14 napos ingyenes próba Könnyű beállítás Nincs szükség hitelkártyára

Már van fiókod? Jelentkezz be »