Hogyan készítsd fel webáruházad az ünnepi rohamra?

by Last updated:

HolidaySeason_hu_2

Közeledik az ünnepi nagy zsongás, tudod, amikor mindenki megszállottan keresgeti a legjobb ajándékot szerettei számára vagy éppen a Black Friday árzuhanásokat lesi bőszen.

Kevesebb mint egy hónap van hátra eddig az időszakig, szóval érdemes a webáruházadat is felkészíteni, mivel a megnövekedett fogalom sokkal több erőforrást igényel, mint a korábbi, csendesebb hónapok.

Read more

Így szerzett a Flip ~300 építő jellegű ügyfélvisszajelzést kérdőíves popuppal

by Last updated:

Így szerzett a Flip ~300 építő jellegű ügyfélvisszajelzést kérdőíves popuppal

A visszajelzések az élet számos területét meghatározzák. Gondoljunk csak bele, visszajelzések nélkül nem tudnánk fejlődni és fejleszteni. Ha nem kapnánk visszajelzést, tele lennénk kételyekkel. Vajon jó-e, amit csinálok? Jó-e, ahogy csinálom? Végül pedig, hogyan csinálhatnám jobban? :) Abban egyetérthetünk, hogy ez az a kulcskérdés, amire előbb vagy utóbb, de mindenki szeretne választ kapni. Főleg akkor, ha az illető pont egy vállalkozó.

Ahhoz, hogy erre a kérdésre választ kapjunk, mind a pozitív, mind pedig a negatív visszajelzéseket mérlegelnünk kell. Miért? Azért, mert a pozitív visszajelzések megmutatják, hogy mit csinálunk jól, és ha valami működik, azt érdemes fenntartani. A negatív visszajelzések pedig, bár senki nem szereti őket, a valóságot tükrözik, és csak úgy tudunk fejlődni, ha ezeket komolyan vesszük és mintegy mankóként tekintünk rájuk

Read more

15 popup példa visszajelzés gyűjtésére

by Last updated:

15 popup példa visszajelzés gyűjtésére

Egy vásárlói vélemény, látogatói visszajelzés – legyen az pozitív vagy negatív – nagyon hasznos lehet weboldalunk számára.

Egy visszajelzés általában értékes információval lát el minket, és nagyban segítheti a döntéshozatalt bizonyos esetekben. A legnagyobb vállalatok azért jutottak el oda, ahol jelenleg is vannak, mert folyamatosan új fejlődési lehetőségeket keresnek. És ki más tudná jobban segíteni a fejlődésünket visszajelzéssel, mint a vásárlóink?

Read more

E-kereskedelmi email marketing útmutató: 10+ sablon és 20+ valódi példa inspirációként

by Last updated:

Ekereskedelmi email marketing útmutató

Az email marketing az egyik legjobb eszköz egy webáruháznak, hogy bevételt generáljon. Akár manuálisan küldjük ki a hírleveleket, akár automatizált emaileket állítunk be, a célunk mindkét esetben a kapcsolatépítés.

Amikor belevetjük magunkat az email marketingbe, érdemes figyelembe vennünk a rengeteg email típust. Az üdvözlő és a kosárelhagyásra emlékeztető emailektől kezdve, a tranzakciós és promóciós emailekig, minden email lehetőséget biztosít, hogy kapcsolatot építsünk ki a vásárlóinkkal.

Read more

[ESETTANULMÁNY] Hogyan bírta maradásra a kosárelhagyók 64%-át a Schüssler natúrkozmetikumok

by Last updated:

Hogyan bírta maradásra a kosárelhagyók 64%-át a Schüssler natúrkozmetikumok

A webáruházak számára mindig égető és aktuális probléma a kosárelhagyás kérdése. Ennek számos oka lehet és számos tényező befolyásolhatja, ezért nagyon nehéz rá megoldást találni. Függ a különböző vásárlói típusoktól, a vásárlási kedvtől, a piacon lévő konkurenciától, stb. Éppen ezért fontos, hogy egy olyan gyors megoldást találjunk rá, melynek segítségével a kosárelhagyók jelentős részét könnyedén és minimális ráfordított idővel meg tudjuk menteni.

Read more

Ismerd meg a megújult OptiMonkot: 20+ új sablon számos új célra – a valaha volt legjobb szerkesztővel

by Last updated:

Ismerd meg a megújult OptiMonkot: 20+ új sablon számos új célra - a valaha volt legjobb szerkesztővel

Az intelligens popupok kiváló lehetőséget nyújtanak az e-mail lista építésére, a távozó látogatók megmentésére és a bevételeink növelésére. De mi lenne, ha ezeken felül még Messenger listát is tudnál építeni, visszajelzéseket is tudnál gyűjteni, az ügyfeleid hűségét is tudnád tesztelni, és a videóid megtekintésének számát is tudnád növelni? Mindezt ugyanannak a technológiának a használatával. Mindössze néhány perc alatt, azonnali használatra kész sablonok segítségével, melyeket könnyedén a saját stílusodra szabhatsz bármilyen technikai tudás nélkül.

Jól hangzik? Akkor hadd mutassuk be az OptiMonk vadonatúj szerkető felületét: sokkal több beállítási lehetőség, haladó funkciók (mégis könnyebb használat), és több tucat új sablon. Vagyis a popup készítés *új* szintje.

Read more

Esettanulmány induló webáruházaknak: Így kezdj hírlevél feliratkozók gyűjtésébe!

by Last updated:

Esettanulmány induló webáruházaknak: Így kezdj hírlevél feliratkozók gyűjtésébe!

A webáruházak számára a látogatók megszerzésén kívül a legnagyobb kihívást az értékesítési csatorna kiépítése jelenti. Ez amiatt fontos, mert bármennyire is jól van optimalizálva a webáruház, illetve a látogatókat szerző csatornák is megfelelően vannak kiépítve, a potenciális vevők csaknem 98%-a vásárlás nélkül távozik az oldalról. Ez azt jelenti, hogy a látogatók megszerzésébe fektetett összeg 98%-a is kárba vész.

A látogatók távozásának számtalan oka lehet, de legtöbbször az azonnali elköteleződés hiánya okozza a problémát. Csüggedésre nincs ok, hiszen intelligens felugró ablakok segítségével megmentheted a drágán megszerzett látogatók jelentős részét és ezáltal megnövelheted a konverzióid számát is.

Read more

Hogyan szerzett a LifeStyleShop webáruház 8750 új hírlevél feliratkozót 4 hónap alatt?

by Last updated:

Hogyan szerzett a LifeStyleShop webáruház 8750 új hírlevél feliratkozót 4 hónap alatt?

Bizonyára minden webáruház vágya az, hogy a lehető legtöbb látogató érkezzen az oldalra és ezen látogatók jelentős része azonnal vásároljon is. Ez azonban sajnos nem pont így történik. Nagy részük bármilyen érdemi tevékenység nélkül távozik az oldalról. Emiatt az email marketing fontos szerepet tölt be egy webáruház életében. Segítségével az olyan látogatókat, akik még nem állnak készen a vásárlásra, feliratkoztathatjuk és a későbbiekben a megfelelő üzenetek kommunikálásával vásárlásra bírjuk őket.

Read more

20 popup példa a kosárelhagyási ráta csökkentésére

by Last updated:

20 popup példa a kosárelhagyási ráta csökkentésére

A Barilliance szerint az átlagos e-kereskedelmi kosárelhagyási ráta majdnem 80% volt 2017-ben. Képzeld el ezt a gyakorlatban: 10 látogató rak valamit a kosarába, de 8 mégis vásárlás nélkül hagyja el az oldaladat. Sajnos ez a probléma nemcsak 1-2 iparágat érint, hanem minden online kiskereskedőt – a  ConversionUP adatai szerint.

Na, de nézzük pozitívan a dolgokat! A magas kosárelhagyási rátát értelmezhetjük egy lehetőségként is, vagy kihívásként. A kosarukat elhagyó látogatók ugyanis egyszer már érdeklődést mutattak, tehát még megmenthetjük őket! Az intelligens popupok használata egy igen hatékony módszer azoknak a látogatóknak a megmentésére, akik vásárlás nélkül akarják elhagyni a kosarukat. Különösen akkor, ha néhány fontos elemre odafigyelünk.

Ebben a cikkben 20 valós példát fogunk bemutatni, amelyeket a kosárelhagyások számának csökkentésére használnak. Minden egyes popupnak megvan a maga előnye és hátránya, és ezeket mi most meg is osztjuk Veled! Ezeket alaposan átolvasva, könnyedén megtanulhatod, hogy mi az, ami működik, és mi az, ami kevésbé.

Read more