Új funkciók: Shaolin sablon újítás, új mentési beállítások, és új integrációk

Új funkciók: Shaolin sablon újítás, új mentési beállítások, és új integrációk (Automizy, MailerLite…)
Új funkciók: Shaolin sablon újítás, új mentési beállítások, és új integrációk (Automizy, MailerLite…)

Az OptiMonk indulása óta arra törekszünk, hogy olyan egyedi funkciókkal gazdagítsuk kínálatunkat, amelyek segítik felhasználóinkat, hogy minél többet hozzanak ki a rendszerből és hogy sikereket érjenek el.

Az elmúlt hetekben is erre törekedtünk – ennek eredményeképp születtek meg az alábbi új funkcióink és új integrációink.

Olvasd el rövid összefoglalónkat, és ismerd meg újdonságainkat, hogy ezután is 100%-ot hozhass ki az OptiMonkból.

1. Automizy

Az Automizy az email marketing automatizálását teszi lehetővé egy könnyen használható, úgy nevezett drip kampány szerkesztővel. A drip olyan emailek sorozata, amiket egy előre meghatározott ütemterv alapján küldünk ki. Továbbá, létrehozhatunk különböző eseményeket a honlapunkon, egy szoftverben vagy mobil applikációban, és ezek alapján küldhetünk automatikus emaileket. De ez nem minden, az Automizy segítségünkre van a konverziós ráta növelésében is, mivel A/B/N tesztelhetjük az emailjeinket.

Automizy

2. MailerLite

A MailerLite szintén email marketingre specializálódik és kifejezetten kisvállalkozásokat céloz. A MailerLite titka az egyszerűségben rejlik. Letisztult és felhasználóbarát szerkesztője van, a feliratkozóink menedzselését is leegyszerűsíti és csak a legfontosabb statisztikákat mutatja.

Mailerlite

3. Emarsys

Az Emarsys a világ egyik vezető marketing automatizálást biztosító szoftvere, amely egyben az első felhő alapú marketing szoftver kiskereskedők és e-kereskedők számára. Az Emarsys B2C Marketing Cloud lehetővé teszi a valós, személyes interakciót a marketingesek és vásárlók között minden csatornán keresztül – ezáltal segítve a vásárlói hűség kiépítését, a vásárlói élmény gazdagítását, s ezáltal a bevételek növelését.

Emarsys

4. Bizzy.io

A Bizzy.io használatával elvezethetjük a felhasználóinkat a következő vásárláshoz, mindezt automatizálva. Közvetlenül integrálva a webáruház rendszerünkkel és feliratkozó-gyűjtő rendszerünkkel, folyamatosan karban tarthatjuk és optimalizálhatjuk a marketing csatornáinkat. Ráadásul – a Bizzy.io ígérete szerint – 35%-kal több bevételt szerezhetünk a tökéletesen automatizált e-kereskedelmi marketing emailek használatával.

Bizzy

5. Felhasználóbarát „mentés” gomb

Az integrációkon túl arra is nagy figyelmet fordítunk, hogy folyamatosan fejlesszük az OptiMonk hatékonyságát annak érdekében, hogy a legpraktikusabb eszközöket és funkciókat biztosíthassuk. Emiatt építettünk be egy „Mentés” gombot a „Kampány beállítások” oldal aljára – így most már nem kell felgörgetni a lap tetejére, ha el szeretnénk menteni a munkánkat.

OptiMonk beállítás mentés

6. Shaolin sablon újítás

Hisszük, hogy a sürgetés okot ad a látogatóknak, hogy másképp tekintsenek egy vásárlásra. Az emberi viselkedést kutató pszichológusok megállapították, hogy a sürgető szituációk arra késztetnek minket, hogy tudatos megfontoltság helyett gyorsan cselekedjünk.

Sürgősség érzet keltésével arra motiválhatjuk a potenciális vásárlóinkat, hogy megtegyék a vásárláshoz vezető első lépést.

Shaolin sablon OptiMonk

Emiatt meghosszabbítottuk a visszaszámlálási idejét az egyik legkedveltebb sablonunknak, a Shaolin sablonnak. Töröltük a 24 órás limitet a visszaszámlálóból.

A popup beállítása nem is lehetne egyszerűbb, csak add meg a lejárati idejét az ajánlatodnak, mondjuk 10 perc vagy 48 óra. Amikor a popup megjelenik a látogatónak, az óra elkezd ketyegni. Csak azoknak a látogatóknak jár az ajánlat, akik a visszaszámláló lejárata előtt cselekednek. Amint eléri a 0-t a számláló, az ajánlat többé nem elérhető.

Ne habozz hozzászólásban megírni, hogy tetszenek aktuális újdonságaink! Szükséged lenne egy további új funkcióra? Esetleg van egy ötleted, hogy mi legyen a következő sablonunk? Írj nekünk egy emailt a kapcsolat@optimonk.hu e-mail címre!

Ha még nincs OptiMonk fiókod, regisztrálj a 14 napos ingyenes próbaidőszakra, és próbáld ki az új funkciókat most!

Share this

Written by

YOU MAY ALSO LIKE

11 comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük