OptiMonk újdonságok: legújabb funkcióink bemutatása

OptiMonk újdonságok
OptiMonk újdonságok

Az utóbbi időben több újítás és módosítás történt az OptiMonk háza táján annak érdekében, hogy még felhasználóbarátabb élményt nyújtsunk Nektek. Ma ezekből az újdonságokból mutatok be néhányat.

Először is, címszavakban: Új külsőt kapott a sablonválasztó. A felturbózott checkboxok és rádió gomboknak köszönhetően még szebbek lesznek a véleménykérő popupjaid. És most már a telefonszám formátumú beviteli mező is elérhető!

Lássuk őket részletesebben…

Válassz sablont új felületen

Annyit elárulok, hogy a mai listából ez a mi kedvencünk! A sablonválasztónk teljesen új külsőt kapott, így most már még átláthatóbb és még jobb felhasználói élményt nyújt.

Bal oldalt kiválaszthatod a kampány típust (popup, sidebar vagy nanobar), és ugyanitt szűrhetsz cél és kategória szerint is.

Fentre bekerült egy “Szezonális Popupok” rész, ahol mindig az aktuális ünnepekhez, eseményekhez kapcsolódó popupokat fogjuk mutatni. Hát nem nagyszerű?

Válassz sablont új felületen

Felturbózott checkboxok és rádió gombok

Használsz véleménykérő popupokat, ahol a látogatóid checkboxok és rádió gombok segítségével adnak választ egy-egy kérdésedre?

Akkor jó hírem van!

Mostantól lehetőséged van a rádió gombok és a checkboxok színének változtatására is. Ráadásul létrehoztunk 5 új stílust, melyek közül kiválaszthatod, neked melyik tetszik a legjobban.

Felturbózott checkboxok és rádió gombok

Új elemek

Jártál már úgy, hogy a Messengerre feliratkoztató gombot vagy a lenyíló listát kerested hosszasan a szerkesztőnkben?

Többé nem kell emiatt aggódnod. Minden egyből szem előtt lesz.

Ha szerkesztettél mostanában kampányt, már biztosan észrevetted, hogy a bal oldali sávban több elem van, mint korábban. Mostantól egyszerűen behúzhatod innen a Messenger plugint, a szövegmezőt, a beviteli mezőket, rádió gombokat, checkboxokat és lenyíló listát is.

Telefonszám formátumú beviteli mező

Mostantól telefonszámot is kérhetsz be a popupjaidon! Bár korábban is megteheted ezt egy egyedi mező létrehozásával, mostantól nem kell ezzel bajlódnod.

Létrehoztunk egy használatra kész telefonszám beviteli mezőt, melynek köszönhetően nem kell amiatt aggódnod, hogy nem jó adatot gyűjtesz be. Csak válaszd ki az országot a telefonszám beviteli mező hozzáadásakor és rendszerünk validálni fogja, hogy megfelelő-e a telefonszám formátuma.

Ennyi újdonságot hoztunk ma, de folyamatosan azon dolgozunk, hogy még több új funkció és fejlesztés kerüljön be a rendszerünkbe. Reméljük, hogy újításaink elnyerték tetszésedet! Jelentkezz be fiókodba és teszteld őket élesben.

Mindig örömmel hallunk ügyfeleinktől, főleg, ha azt osztják meg, hogy milyen szuper eredményeket érnek el az OptiMonkkal, úgyhogy bátran írd meg hozzászólásban, vagy dobj nekünk egy emailt.

optimonk próba

Share this

Written by

YOU MAY ALSO LIKE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük