Mesés húsvéti sablonok, melyekkel növelheted a bevételeidet

Mesés húsvéti sablonok, melyekkel növelheted a bevételeidet

Amíg a legtöbb ember a húsvéti tojásokat festegeti, addig Te, mint vállalkozó, valószínűleg azon agyalsz, hogyan hozhatnál ki többet ebből az ünnepből is és növelhetnéd a bevételeidet.

(Spoilerveszély: az OptiMonk használatra kész sablonjainak köszönhetően könnyedén elérheted a kitűzött célokat.)

Egy amerikai kutatás szerint a felnőtt fogyasztók az USA-ban átlagosan 151 dollárt terveznek költeni az ünnepek alatt. Ebben mindenféle termékek benne vannak, ruházattól kezdve a virágokig. Ez körülbelül 43.000 Ft átszámolva. És bár valószínűleg a magyar szokások eltérnek az amerikai piactól, az biztos, hogy mi is számíthatunk növekedésre a vásárlások számában. Főként azért, mert még azok is szívesen lecsapnak a húsvéti akciókra, akik egyébként nem ünnepelnek.

A magyar adatok is azt mutatják, hogy húsvét körül megugranak a költések. Nemcsak az élelmiszerek, hanem az iparcikkek és a játékok forgalma is megnő.

Ezek alapján nem kérdés, hogy webáruház tulajdonosként ki kell használnunk az ünnep adta lehetőségeket.

Túl sok dolog van jelenleg is a tarsolyodban, és nincs időd még ezzel is foglalkozni? Vagy nincs ötleted, hogyan kezdj bele? Talán arra gondolsz, hogy “Megéri azt a sok nyavalyát?”.

Szerencsére, egy húsvéti kampány létrehozásának nem feltétlen kell macerának lennie.

Az OptiMonk használatra kész sablonjai segítségével pillanatok alatt beállíthatsz egyet.

Húsvéti sabloncsomag

Örömmel osztjuk meg Veled különleges sabloncsomagunkat, mely segítségével könnyedén megtervezheted húsvéti kampányaidat. A csomag 5 sablont tartalmaz, melyekkel bemutathatod különleges ajánlataidat és megszerezheted a látogatóid email címét.

Ízelítőként elhoztam a húsvéti szerencsekerekünket:

Húsvéti szerencsekerék

S íme egy másik húsvéti popupunk:

Húsvéti popup

És ez csak kettő abból az 5 sablonból, amit Neked készítettünk…

Bónusz: végrehajtottunk pár apró módosítást, így mostantól háttérként beállíthatsz színátmenetet és képet is. Mindezt az Általános beállítások menüponton belül tudod megtenni.

Popup háttér

Remélem, hogy most már semmi nem tart vissza, hogy kipróbáld őket most azonnal! Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be már meglévő fiókodba, nézd meg a többi sablont és készítsd el húsvéti popupodat percek alatt.

Share this

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük