Új funkciók: Egyedi mobil sablon, kampány klónozás, ügynökségi fiók

Új funkciók: Egyedi mobil sablon, kampány klónozás, ügynökségi fiók
Új funkciók: Egyedi mobil sablon, kampány klónozás, ügynökségi fiók

Az OptiMonk októberben is új funkciókkal és fejlesztésekkel bővült.

Ezentúl már mobileszközökre is létrehozhatsz egyedi popupokat, és a kampányaidat is gyorsan lemásolhatod.

Ha az OptiMonk fiókodat más kezeli, most már egy számodra biztonságosabb hozzáférést nyújthatsz a harmadik félnek. Emellett fejlesztésre került a kampányok sorba rendezésének lehetőségei, illetve egyszerűbbé vált a kampánystatisztikák áttekinthetősége is.

Ha szeretnéd tudni, hogyan használhatod ki a fenti változásokat, olvass tovább!

1. Egyedi mobil sablon

Az OptiMonk már a kezdetektől kínált teljesen testre szabható popup sablont a desktopon futó kampányokhoz, de immár ez mobilon is elérhető.

Az egyedi popupok teljes szabadságot adnak a design felett, így biztosíthatod azt az egyedi megjelenést, ami jobban felkelti a látogatók figyelmét.

A WYSIWYG szerkesztővel a haladó felhasználók létrehozhatnak testre szabott mobil kampányokat HTML-t, JavaScript-et, és a beépített CSS szerkesztőt használva.

egyedi mobil sablon

Egy szemet gyönyörködtető egyedi popup segíthet, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a mobilra optimalizált popup kampányaidból.

2. Kampány klónozás

Korábban, ha szerettél volna lemásolni egy másik kampányt, akkor létre kellett hoznod egy egészen újat, és lemásolnod a beállításokat. Most már egy kattintással lemásolhatod a meglévő kampányaid bármelyikét.

A „Kampányok” oldalon a Másolás gomb segítségével egy új kampányt hozol létre ugyanazzal a tartalommal és beállításokkal, mint a meglévő kampány. Ezután már szabadon módosíthatod az újat, azaz kedved szerint megváltoztathatsz bármilyen beállítást, hogy az megfeleljen az új kampányod igényeinek.

másolás

Ez a funkció különösen akkor hasznos, mikor A/B tesztelni szeretnéd a kampányaidat.

3. Ügynökségi fiók

Ez a fejlesztés a biztonsági szempontok miatt fontos. Ha meg szeretnéd osztani az OptiMonk fiókodat egy harmadik féllel, mint például egy marketing ügynökség, akkor ezentúl már nem kell minden információt megosztanod velük, elég csak azokat, amelyek a fiók kezeléséhez szükségesek.

Ügynökségi fiók

Ha azért osztod meg a fiókodat valakivel, hogy segítsen létrehozni és beállítani a kampányaidat, akkor ez a funkció lehetővé teszi a harmadik félnek, hogy anélkül kezelje az összes kampány beállítást, hogy látni és módosítani tudná a személyes adataidat vagy OptiMonk előfizetői csomagodat.

4. Kampányok sorba rendezése

Az új sorba rendezési funkció a kampányok kezelését egyszerűbbé teszi, mint valaha.

A kampányok rendezése egy integrált része lehet a kampányelemzésnek. Lehet, szeretnéd a kampány vagy domain neveket ábécé sorrendbe rakni, vagy a konverziós rátát legmagasabbtól a legalacsonyabb felé rendezni, vagy a kampányokat a feliratkozók száma szerint sorba tenni.

Immár az összes oszlop szerint sorba rendezheted a kampányokat: Név, Sorrend, Domain, Státusz, Létrehozva, Megjelenések, Konverzió, Ráta és Feliratkozók.

Kampányok sorba rendezése

A funkció segít gyorsabban átnézni az eredményeket, rendezni és megtalálni azt az információt, amire szükséged van, és végül is, hatékonyabb döntéseket hozni.

5. Jobb statisztika áttekintés

A kampány statisztika jobb áttekinthetősége abban segít, hogy lásd az egyes popup változatok eredményeit egy adott kampányon belül. Így összehasonlíthatod az összes változat teljesítményét egyazon diagramon, ami a kampány teljes eredményét is mutatja.

Összehasonlíthatod a megjelenések és a konverziók számát, illetve a változatok konverziós rátáját is. Így az adatokat világosabban látva, jobb döntéseket hozhatsz a kampányaid AB tesztelése során.

kampány_statisztika

Reméljük az új funkciók elnyerik tetszésedet, és segítségükkel még hatékonyabbá válnak az OptiMonk kampányaid.

Nincs még OptiMonk fiókod? Regisztrálj a 14 napos próbaidőszakra, és próbáld ki az új funkciókat Te is!

Share this

Written by

YOU MAY ALSO LIKE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük