Újdonságok a még hatékonyabb OptiMonk kampányokért!

Újdonságok a még hatékonyabb OptiMonk kampányokért!

Hamarosan itt a Black Friday, mi pedig ennek alkalmából ismét élesítettük az újdonságainkat! Az OptiMonk fiókodba bejelentkezve most 5 új funkcióval találkozhatsz.

A Shopify automatikus kuponbeváltási funkciójával a vásárlói élményt teheted még jobbá, a szabadon feltölthető betűtípusok pedig szebbé és egyedibbé varázsolják a kampányaidat. Az új dátumformátumú beviteli mező, a kampányok bezárásának új módjai, és az új SMSBump integráció pedig egyaránt szolgálják a Te kényelmedet és a látogatóidét is!

Felkeltettük az érdeklődésed? Akkor lássuk az új funkciókat részletesen!

1) Automatikus kuponbeváltás a Shopify használatakor

Te is Shopify-t használsz? Akkor jó hírünk van: Mostantól egyetlen kattintással elérhető az automatikus kuponbeváltás funkció! 

Amikor egy látogató részt vesz a kampányodban, a köszönőoldalon megjelenik számára a kuponkód, amit a vásárlás alkalmával beválthat.

A látogatóknak viszont, – a korábbiakkal ellentétben – ezentúl nem kell megjegyeznie, vagy kimásolnia a kuponkódot. A kupon a köszönőoldalról rögtön, egyetlen kattintással beváltható, és a kosárhoz adható. Így a látogatóidnak semmi más dolga nincs, mint nyugodtan vásárolni, és élvezni a kedvezményeket. Igazán kényelmes, ugye?

Az automatikus beváltás funkciót akkor érheted el, ha van Kupon és Gomb elem a popupon. Majd a gombra kattintva a bal oldalon megjelenik a Gomb beállítás szerkesztőablak. Az első legördülő menüben adhatod meg, mi történjen a kattintást követően. Válaszd a „Kupon beváltás” opciót, és máris sikeresen növelted a felhasználói élményt!

uj funkcio 1114 01 - Újdonságok a még hatékonyabb OptiMonk kampányokért!

2) Egyedi betűtípusok feltöltése

Korábban is hangsúlyoztuk, hogy a betűtípusok – a színekhez hasonlóan – nemcsak esztétikai, hanem pszichológiai és marketing jelentőséggel is bírnak. Ráadásul jelentősen hozzájárulnak a márkaépítéshez is.

Ezért mostantól kezdve felhasználóink nem csak a Google Fonts által kínált betűtípusok közül választhatnak, hanem saját, egyedi betűtípusaikat is feltölthetik az OptiMonkra! Ehhez nem kell mást tenni, mint megnyitni a Beállítások fülön található Betűtípuskezelőt.

uj funkcio 1114 02 - Újdonságok a még hatékonyabb OptiMonk kampányokért!

Itt az Egyedi betűtípusok sorra kattintva megjelenik az „Új feltöltése” gomb, ahol zip formátumban lehet feltölteni a betűtípuscsomagot.

Ügyeljünk arra, hogy a tömörített fájl az alábbi fájltípusok mindegyikét tartalmazza, különben a feltöltés sikertelen lesz: eot, svg, ttf, woff, woff2. Ez ahhoz szükséges, hogy minden böngészőben gond nélkül jelenjen meg a betűtípusunk.

uj funkcio 1114 03 - Újdonságok a még hatékonyabb OptiMonk kampányokért!

Ha sikeres volt a feltöltés, nincs már más dolgunk, mint elnevezni a betűtípust, melyet a továbbiakban az Egyedi betűtípusok fül alatt találunk majd meg.

uj funkcio 1114 04 - Újdonságok a még hatékonyabb OptiMonk kampányokért!
uj funkcio 1114 05 - Újdonságok a még hatékonyabb OptiMonk kampányokért!

3) Új, dátumformátumú beviteli mező

Szükséged van a feliratkozók gyűjtésekor a születési idő bekérésére, mert például életkor alapján szegmentálod a vásárlóidat? Mostantól az új, dátumformátumú mezővel ezt az adatot könnyedén bekérheted. Az új mező hozzáadásakor egyszerűen csak válaszd a Dátum típust.

uj funkcio 1114 06 1 - Újdonságok a még hatékonyabb OptiMonk kampányokért!

Így a látogatóid egy kényelmes, lenyíló naptárból választhatják ki a megfelelő dátumot.

uj funkcio 1114 07 - Újdonságok a még hatékonyabb OptiMonk kampányokért!

4) Popup bezárása mellé kattintással

Akik az online vásárlás világában mozognak, azoknak ma már elengedhetetlen, hogy mobileszközre is optimalizáljanak. Mi is igyekszünk újabb és újabb funkciókkal bővíteni az OptiMonkot, hogy tovább javíthassuk a mobileszközön böngésző látogatók felhasználói élményét. Erre szolgál ez az újdonságunk is, hiszen mostantól a popupok mellé kattintással is bezárhatók.

Gondoltunk azonban az asztali eszközről vásárlókra is, számukra már az ESC gomb megnyomásával is lehetséges a kampány bezárása.

Ez a két új funkció alapbeállítás szerint aktiválásra kerül, de természetesen, ha úgy döntesz, ki is kapcsolhatod őket. Az Általános beállítások alatt található a „Bezáró gomb” nevű szerkesztő, ahol egyetlen kattintással ki- vagy bekapcsolhatod ezeket a funkciókat, illetve azt is megadhatod, hogy a beállítások PC, mobil, vagy mindkét platform esetén érvényesek legyenek.

uj funkcio 1114 08 - Újdonságok a még hatékonyabb OptiMonk kampányokért!

5) Új integráció: SMSBump

Megérkezett az első SMS alapú integrációs lehetőség, az SMSBump! Ez az applikáció SMS-alapú marketing megoldásokban segíti a felhasználóit, és jelenleg olyan e-kereskedelmi platformokat támogat, mint a Shopify és a Shopify Plus, de nemsokára a BigCommerce és a WooCommerce is elérhetővé válik.

Mostantól a Shopify felhasználók az Integrációk alatt az SMSBumpot is megtalálják.

uj funkcio 1114 09 - Újdonságok a még hatékonyabb OptiMonk kampányokért!

Összegzés

Reméljük, hogy újdonságaink segítéségével még jobbá és hatékonyabbá teheted az OptiMonk kampányaidat! Ha újításaink elnyerték a tetszésedet, ne habozz, jelentkezz be fiókodba és teszteld őket élesben még ma!

Mindig örömmel hallunk Rólatok, legyen szó egy szuper OptiMonkos élményről, vagy egy hasznos fejlesztési javaslatról. Írjatok bátran hozzászólást, vagy dobjatok nekünk egy emailt, ha bármit megosztanátok velünk!

Share this

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin

Written by

YOU MAY ALSO LIKE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük