Készülj fel a Gyermeknapra új sablonjainkkal és a vadonatúj kaparós sorsjeggyel

Készülj fel a Gyermeknapra gyönyörű, játékos sablonjainkkal
Készülj fel a Gyermeknapra gyönyörű, játékos sablonjainkkal

Emberek szerte a világon ünneplik a Gyermeknapot, országtól függően különböző időpontokban. Hazánkban minden évben május utolsó vasárnapján ünnepeljük a gyermekeket, ami idén május 26-ára esik. Bizony, már csak pár napunk maradt!

Ezen a különleges napon szülők, nagyszülők, keresztszülők, nagynénik és nagybácsik mind a gyerekekre fókuszálnak, és általában ezt ajándékvásárlással fejezik ki.

A Gyermeknap talán nem örvend még akkora felhajtásnak, mint az Anyák napja, de az biztos, hogy ez is a családok által legkedveltebb vásárlási alkalmak közé tartozik.

Az Extreme Digital tavalyi kutatásából az derült ki, hogy egyre többen rendelnek Gyermeknap alkalmából online. Egy átlagos játékrendelés értéke tavaly több mint bruttó hatezer forint volt. 

A májusi játékeladások nagyrészét a LEGO és egyéb építőjátékok generálták tavaly, de népszerűek voltak a társasjátékok, kártyajátékok, logikai játékok, puzzle-ök, valamint kreatív játékok is.

Láthatjuk, hogy a Gyermeknap egy igen jó apropó a webáruházak számára a családok megszólítására. Fontos, hogy felismerjük a potenciált – különösen, ha játékokat, gyerekruhákat vagy iskolai felszereléseket árulunk – , és tegyünk érte, hogy a fogyasztók a tőlünk vásároljanak.

Szerencsére az OptiMonk használatra kész gyereknapi sablonjai segítségével ezt könnyedén megteheted.

Gyermeknapi sabloncsomag

Örömmel osztjuk meg Veled különleges sabloncsomagunkat, mely segítségével könnyedén megtervezheted gyereknapi kampányaidat. A csomag 6 vadonatúj sablont tartalmaz, melyekkel bemutathatod különleges ajánlataidat és megszerezheted a látogatóid email címét.

Készen állsz egy kis ízelítőre?

Íme egy gyönyörű, teljes képernyős popup sablon, mellyel átirányíthatod a látogatóidat a legjobb akciókra:

gyereknapi popup

S íme egy popup, mely segít Messenger feliratkozókat gyűjteni:

De a legjobb még csak most jön… A gyermeknapi sablonok publikálásakor egy vadonatúj popup típust is bemutatunk. Ismerd meg a kaparós sorsjegy sablonunkat!

Azt gondolom, hogy ez a tökéletes alkalom arra, hogy kipróbáld… De légy résen, ugyanis hamarosan kijövünk a nem szezonális változatával is a sablonnak.

Szeretnél látni még több gyereknapi popup és nanobar sablont?

Hozz létre egy új fiókot vagy jelentkezz be már meglévő fiókodba, nézd meg a többi sablont és készítsd el gyermeknapi kampányodat percek alatt.

Share this

Written by

YOU MAY ALSO LIKE

One thought on “Készülj fel a Gyermeknapra új sablonjainkkal és a vadonatúj kaparós sorsjeggyel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük