Nívós nemzetközi díjat nyert a csapatunk!

by Last updated:

EBA National winner

Hatalmas megtiszteltetés érte csapatunkat nemrég, ugyanis megnyertük az European Business Award (EBA) verseny nemzeti fordulóját a Business of the Year Award kategóriában.

Az EBA az egyik legtekintélyesebb vállalkozói díj. Már 11 éve rendezik meg a versenyt, melynek célja az európai kis- és középvállalkozások erősítése. Idén közel 110 ezer európai vállalat nevezett a versenyre. Magyarországról is többszáz cég indult. A többfordulós, változatos üzleti megmérettetés második fordulójába már csak 90 magyar vállalat jutott be, és végül 11 kategória győztest választott a zsűri.

A díjra az Innonic Group Zrt., a debreceni startup stúdió nevezett, melynek nevéhez számos sikeres termék köthető az e-kereskedelem világában – köztük az OptiMonk is. A cégcsoport tagjaként mi magunk is nagyon büszkék vagyunk az Innonic Group Zrt. elismerésére.

European Business Awards

A cégcsoport célja, hogy megmutassa, debreceni központtal is lehet világszínvonalú céget építeni. Ezért is nagy boldogság, hogy a kategória győztesek között egyedüli debreceni cégként szerepelünk. Az átfogó gyűjtőkategóriát nyerte meg az Innonic csapata, árbevétel alapján a The Business of the Year Award with Turnover of €0-25m nemzeti győztese lettünk.

Nemzeti győztesnek lenni azt jelenti, hogy megfelelünk az EBA értékeinek, azaz egy sikeres, etikus és innovatív vállalatot sikerült felépítenünk az elmúlt években.

Innonic csapatkép

Májusban még egyszer megmérkőznek egymással a nemzeti győztesek, hogy kiderüljön, ki nyeri az európai fődíjat. Drukkoljatok nekünk, hogy öregbíthessünk hazánk és Debrecen hírnevét! :)

Comments

One thought on “Nívós nemzetközi díjat nyert a csapatunk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *