Gyűjts visszajelzéseket

Szerezz tanulságos
visszajelzéseket

Háláld meg ügyfeleid érdeklődését azzal, hogy kikéred a
véleményüket, és egyúttal növeld a vásárlói elégedettséget
visszajelzes-gyujtese-hero-img

Ügyfeleink mondják

Nagyon hasznosnak találjuk a Visszajelzés elemet, mert a segítségével megtudtuk, hogy a vásárlóink mennyire elégedettek a szolgáltatásunkkal. Közel 250 pozitív értékelést kaptunk. Jó érzés tudni, hogy a látogatóink szívesen ajánlanának bennünket ismerőseiknek - ajánlásaik révén pedig nemcsak további új látogatókat, hanem még több vásárlót szerezhetünk.
BelmeLajos
Belme Lajos
Illatmuhely.hu

Hallgass az ügyfeleidre

Biztosan tudod mi az, amire az ügyfeleid vágynak? Mi az, amire szükségük van?
Ezeket a kérdéseket számos vállalkozó teszi fel magának nap mint nap és csak egy mód van arra,
hogy helyes választ adjunk rájuk: kérdezzük meg az ügyfeleket.

collect feedback with optimonk

Fejleszd a vállalkozásodat

A legnagyobb márkák részben azért nőttek olyan nagyra, mert folyamatosan visszajelzéseket kértek. Ki más is tudna jobban segíteni, mint a saját ügyfeleid?

Növeld
a bizalmat

Az ügyfelek szeretik érezni, hogy törődnek velük. Ha értékeled őket azáltal, hogy kikéred a véleményüket, könnyen magadhoz láncolhatod őket.

Értsd meg a látogatóidat

Az ügyfélvisszajelzések elemzése - akár pozitív, akár negatív - segít megérteni az ügyfeleid alapvető problémáit, így könnyebben adhatsz rájuk megoldást.

Get to know your visitors

Ismerd meg
a látogatóidat

Készíts kérdőíveket könnyedén, melyek bármelyik eszközön jól mutatnak. Használj nyitott és zárt kérdéseket egyaránt, és tudj meg többet a látogatóidról.


Nekem válaszok kellettek. Viszonylag rövid idő alatt meg is kaptam őket a kérdőívnek köszönhetően, ráadásul könnyen kiexportálhatók és diagrammá alakíthatók az eredmények.

Lakatos Balázs
Flip.hu

Olvasd el a történetüket

Get visual feedback

Kérj visszajelzést
ikonokkal

Add meg a lehetőséget a látogatóidnak, hogy mindössze egy ikonra kattintással visszajelzést hagyhassanak. Te pedig ezeket a válaszokat vizuálisan láthatod, így a megértésük is nagyon egyszerű.


Szuper könnyű a használata, pontosan úgy működik, ahogy azt ígérik, kitűnő ügyféltámogatás, rengeteg hasznos tipp használat közben, az ára pedig abszolút kifizetődő. Egy másik szolgáltatótól váltottunk, akiknek majdnem 5-ször többet fizettünk és az eredmények elmaradtak. Nem is lehetnénk ettől elégedettebbek.

Igor Kivritsky
Hificentre.com

Get to know your visitors

Értsd meg a vevők viselkedését

Tegyél fel kérdéseket a látogatók viselkedéséről a folyamat alatt, azonosítsd, hol akadnak el, és javítsd az oldalad teljesítményét és felhasználói élményét.


Könnyű használni, és kiemelkedő ügyféltámogatást biztosítanak. Ha bármilyen kérdésed lenne vagy tanácsra van szükséged, azonnal segítenek. Erősen ajánlom.

Michael Wong
Omeows.com.au

Bizonyított eszközök visszajelzés gyűjtésére

Minden a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy kikérd ügyfeleid véleményét

Korlátlan oldalszámú kérdőívek

Olyan hosszú kérdőívet készíthetsz annyi kérdéssel, amilyet csak szeretnél. Az oldalak korlátlan számának köszönhetően határ a csillagos ég.

Rádiógombok és pipálható boxok

Előre definiált válaszok biztosításához, használd a rádiógombokat és a check-boxokat - attól függően, hogy egy vagy több válasz megjelölése engedélyezett.

Egyedi űrlap mezők
és listalemek

Az egyedi űrlapok segítségével bármilyen információt begyűjthetsz a látogatóidról (pl. a születési dátumuk), így sokkal személyesebb emaileket küldhetsz nekik.

Azonnali
visszajelzés

Kérj visszajelzést látogatóidtól ikonok - csillag, hangulatjel, igen-nem ikon vagy akár egyedi képek - használatával. Egy kattintás az egész.

Vizuális
elemzés

Vizuális dashboardunknak köszönhetően minden választ egyből láthatsz és könnyedén kielemezhetsz.

Intelligens
célzás

Készíts annyi kampányt, amennyit szeretnél és célozd a különböző látogatói csoportjaidat eltérő - és tökéletesen testreszabott - ajánlatokkal.

Minden webáruház rendszerrel működik

A visszajelzések gyűjtése gördülékeny
lesz bármilyen webáruház platform esetén​

shoprenter
magento
unas
webgalamb
mailchimp
minicrm
salesautopilot

Próbáld ki ingyen és

Gyűjts értékes ügyfélvisszajelzéseket

14 napos ingyenes próba  Egyszerű beüzemelés Hűségidő nélkül

Már ügyfelünk vagy? Jelentkezz be »