NÖVELD AZ ELADÁSAID SZÁMÁT

Vezesd a látogató
figyelmét

Segíts látogatóidnak megtalálni a legjobb ajánlatokat,
és tereld vásárlóidat az őket érdeklő termékek felé
collect phone numbers

Ügyfeleink mondják

Azonnal éreztük az OptiMonk hatékonyságát, és azóta is érezzük a nagyszerű eredményeken, mind a mai napig. A Drag&Drop szerkesztő segítségével pedig könnyen személyre szabhatjuk a kampányokat.
_20A9578
Jármay András
Provident

Segítsd a látogatóidat,
és javítsd a felhasználói élményt

Segíts a látogatóinak a legtöbbet kihozni a böngészésből – mutass számukra releváns tartalmakat, termékeket, ajánlatokat!
Hozz létre felhasználói kérdőíveket, hogy megismerd a preferenciáikat, vagy szegmentálj a korábban megtekintett
oldalak alapán – és vezesd látogatóidat a számukra megfelelő tartalmakhoz.

promote special offer

Lendítsd fel
a kampányaidat

Irányítsd a látogatóidat a jelenleg futó kampányaidhoz és a legjobb ajánlataidhoz! Ezzel biztosan felkelted a figyelmüket, és növelheted az eladásaidat.

Vezesd
a látogatóidat

Legyél a látogatóid digitális személyi asszisztense, és vezesd őket a számukra leginkább releváns landoló oldalakra.

Szabd személyre
az üzeneteket

Szabd személyre az üzeneteidet egy néhány kérdéses látogatói kérdőív, vagy a korábban meglátogatott oldalak alapján.

Releváns termékajánlat visszatérő látogatóknak

Irányítsd át a látogatókat személyre szabott termékoldalakra

Növeld weboldalad konverziós rátáját: ajánlj olyan termékeket a látogatóidnak, amik valóban érdekesek számukra – ilyenek lehetnek például a korábban megtekintett termékek, de a kiegészítő termékek vagy a kategóriában legnépszerűbb termékek ajánlása is célravezető lehet.


Ha még nem próbáltad az OptiMonkot, nem tudod, miből maradsz ki! Nagyon egyszerű használni, és a befektetés szinte azonnal megtérül! Soha nem volt még semmi problémánk a szolgáltatással, és az ügyfélszolgálat is kiemelkedő.

Honey Girl Organicss

Vezesd a látogatókat a megfelelő termékekhez

Mutass személyre szabott ajánlásokat a látogatók számára – ehhez mindössze néhány egyszerű kérdést kell feltenned. Ezzel csökkenthető a látogatók bizonytalansága, ráadásul sokkal könnyebben megtalálják majd, amit keresnek. Ez pedig hatalmas löketet adhat az eladásaidnak!


Szezonális kampányokat használunk, hogy tájékoztassuk a látogatóinkat az éppen aktuális ajánlatokról. Amellett, hogy több időt töltöttek így az oldalon, felkeltettük az érdeklődésüket is és jobban meg is értették a kampányokat: ennek az eredménye meglátszott a rendelések számán.

Sári Eszter
Szépségcenter

Tovább olvasok

Ajánlj termékeket a böngészési előzmények alapján

Tovább fenntarthatod a látogatók érdeklődését, ha egy cikk elolvasása után további releváns tartalmat mutatsz számukra. Hozz létre értesítéseket („És ezt olvastad már?”), és ajánlj a korábban böngészett tartalmak alapján további cikkeket.


Az OptiMonk által kínált célzási lehetőségek fantasztikusak. Különböző ajánlatokat jeleníthetünk meg a látogatóknak az alapján, hogy jártak-e már egy bizonyos oldalon, vagy láttak-e már egy bizonyos ajánlatot.

Progressgymwear.com

Minden, amire szükséged lehet a
látogatók átirányításához

Az OptiMonkban minden olyan eszközt megtalálsz, amire szükséged lehet, ha szeretnél valóban releváns ajánlatokat mutatni a látogatóid számára, melyek aztán a megfelelő termékekhez irányítják át őket.

200+ sablon
szerkesztőnkben

A látogatók átirányítása soha nem volt még olyan egyszerű, mint Drag&Drop szerkesztőnk segítségével, mely 200+ gyönyörű, ingyenes sablont tartalmaz.

Magas szintű perszonalizáció

Hozz létre annyi átirányítást célzó kampányt, amennyit csak szeretnél, és célozd meg a különböző ügyfélcsoportokat különböző információkkal.

Integrált
A/B tesztelés

Készíts a kampányodból verziókat korlátozások nélkül – így a gyakorlatban is letesztelheted, mely design elemek vagy szövegek teljesítenek jobban, és generálnak még magasabb konverziót.

E-kereskedelmi funkciók

Rengeteg funkciónk van kimondottan e-kereskedők számára: például a kosártartalom-alapú célzás vagy a dinamikus termékajánlások lehetősége.

Több
üzenettípus

A leggyakrabban használt popup üzeneteken kívül több üzenettípus is elérhető nálunk: a nanobar vagy a sidemessage is szuper módja annak, hogy a látogatóid kezét fogva vezesd őket a megfelelő oldalakra.

Esemény-alapú
időzítés

Jelenítsd meg az átirányítást célzó üzeneteidet a megfelelő pillanatban: például amikor a látogatód elhagyni készül az oldalt, legörget az oldal aljára, vagy éppen bizonyos gombra kattint.

Minden weboldalon működik

A digitális ügyfélélmény optimalizálás zökkenőmentesen működik minden CMS & e-kereskedelmi platformon

shoprenter
magento
unas
recart-logo.png
smsbump
minicrm
webgalamb
salesautopilot
mailchimp

Próbáld ki ingyen és

Szerezz több vevőt

14 napos ingyenes próba Könnyű beállítás Nincs szükség hitelkártyára

Már van fiókod? Jelentkezz be »