Vadonatúj sablonok a halloweeni kampányodhoz

Vadonatúj sablonok a halloweeni kampányodhoz
Vadonatúj sablonok a halloweeni kampányodhoz

Nyakunkon a Halloween, ami lényegében egyet jelent az ünnepi szezon kezdetével (Black Friday, Cyber Monday és karácsony).

Mai cikkünkben még csak a Halloween-ra fektetünk hangsúlyt, melynek köszönhetően e-kereskedőként kiugrást tapasztalhatunk majd a bevételünkben. 

Az olvasók fele most biztosan felhördülve konstatálja, hogy “Magyarországon nincs Halloween, hanem Mindenszentek van” – azonban úgy gondoljuk, hogy a kettő nem zárja ki egymást, hiszen nem is egy napra esnek. 

Arról nem is beszélve, hogy e-kereskedőként bármit is gondolsz az Amerikából beszivárgott ünnepről, félre kell tenned az érzelmeidet és az előnyeire koncentrálnod. Arra, hogy hány beöltözős buli van és mennyien díszítik fel a lakást ilyenkor halloweeni tökökkel és egyéb dekorációkkal.

A közösségi média az egyik legfontosabb inspiráció forrás ilyenkor, így ebben az időszakban érdemes a közösségi média stratégiádat is felturbózni.

Ezt az alábbi illusztráció is bizonyítja, melyen láthatjuk, hogy az Instagram például egyre inkább van hatással a vásárlókra. A Pinterest azonban még mindig első helyen van, annak ellenére is, hogy idén kicsit visszaesett. 

A kísérteties szezon remek alkalmat teremt a kreatív énünk előhívására is és beállíthatunk néhány rémisztően mutatós popup kampányt. 😉

Ha úgy érzed, hogy még sehogy se állsz a készülődésben, ne aggódj, az OptiMonk csapata segítségedre siet vadonatúj halloweeni sablonokkal!

Egy kis ízelítő:

Halloween popup

Hozz létre egy új fiókot vagy jelentkezz be már meglévő fiókodba, nézd meg a többi sablont és készítsd el halloweeni kampányodat percek alatt.

Share this

Written by

YOU MAY ALSO LIKE

One thought on “Vadonatúj sablonok a halloweeni kampányodhoz

  1. Ildikó szerint:

    Köszönjük ismét a szuper szezonális sablonokat! Én rendszeresen használom őket és nagyon jó a konverziójuk, ajánlom mindenkinek 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük