[ÚJ] Kibővült a szerkesztőnk – hiszen a mobiloké a világ🌍

[ÚJ] Kibővült a szerkesztőnk - hiszen a mobiloké a világ

Mai világunkban rengeteg dolog napról napra változik, és pillanatok alatt a feje tetejére állhat minden. Az okostelefonok trendje azonban sziklaszilárdnak tűnik.

Munkánk során folyamatosan figyelemmel kísérjük a látogatók online viselkedését és szokásait: Nem titok, hogy a vásárlások kétharmada ma már mobileszközökön történik. Ezért kiemelkedően fontos, hogy weboldalad a mobilos böngészés során is kifogástalanul teljesítsen. Ha szeretnéd sikerre vinni webáruházadat, elsősorban a mobilos felhasználókra kell fókuszálnod.

Először is, tisztázzunk egy nagyon fontos dolgot.

Sokan bizonytalanok abban, hogy az intelligens popupok használata mennyire megvalósítható a weboldalak mobilos változatain. A jó hírünk az, hogy az OptiMonkkal mindez nem csak nagyon is megvalósítható, hanem 💗📱! 

Az OptiMonk ugyanis harcedzett, jól bevált megoldásokat kínál a mobileszközökre is, melyek segítségével növelheted a hírlevél-feliratkozók számát és az átlagos kosárértéket is. Készíthetsz kilépési szándékra megjelenő popupokat, személyre szóló ajánlatokat és akár a gamifikációt (játékosítást) is kipróbálhatod! 🎰

mobile settings 1 - [ÚJ] Kibővült a szerkesztőnk - hiszen a mobiloké a világ🌍

Amikor létrehozol egy kampányt asztali eszközre, az OptiMonk automatikusan elkészíti ennek a mobilos verzióját is (ez a funkció természetesen ki is kapcsolható).

Mit tehetsz azért, hogy a mobilos kampányaidat is magasabb szintre emelhesd? Tedd bele azt a kis pluszt, amivel a legkisebb részletek is a helyükre kerülnek – így a mobilos üzeneteid is ugyan olyan vonzók és hatékonyak lesznek, mint asztali társaik!

Drag & Drop szerkesztőnk rengeteg apróság finomhangolására ad lehetőséget. Elrejtheted például a mobilon nem feltétlenül szükséges elemeket, vagy megváltoztathatod a hátteret, hogy a kampány jobban mutasson kis képernyőn.

Ügyfeleink számára is egyre fontosabb szerepet játszanak a mobilról böngésző felhasználók, ezért úgy döntöttünk, még több megoldással támogatjuk a mobilos kampányok menedzselését. Nézzük meg részletesen, mit tud a kibővített, mobilos kampányokra is optimalizált szerkesztőnk! 

Mostantól az alábbi beállításokat külön kezelheted a kampányok asztali és mobilos verzióinál:

  • Szöveg igazítása: A szövegek vertikálisan és horizontálisan is igazíthatók a szövegdobozokon belül.
  • Minden elemtípus elrejthető: Szükség esetén bármilyen típusú elemet elrejthetünk.
  • Mobil-barát szerencsekerék sablonok: A szerencsekerék beépítésével még jobb felhasználói élményt biztosíthatunk a mobilos látogatók számára is.
  • Betűméret: Külön állíthatjuk a betű méretet.
  • Eltérő képek mobilra: Különböző képeket jeleníthetünk meg a kampány mobilos és asztali verzióján.
  • Térközök szerkesztése: Módosíthatjuk a térközöket és a paddinget is.
  • A gombok mérete: A mobilos képernyőre igazíthatjuk a gombok méretét is.

Ne habozz, próbáld ki kibővített szerkesztőnket – és vedd le a lábukról a mobilos látogatóidat!

Ehhez nem kell mást tenned, regisztrálj 14 napos próbaidőszakra vagy jelentkezz be az OptiMonk fiókodba, és vágj bele!

Share this

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin

Written by

YOU MAY ALSO LIKE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük