[ÚJ] Kibővült a szerkesztőnk – hiszen a mobiloké a világ????

[ÚJ] Kibővült a szerkesztőnk - hiszen a mobiloké a világ

Mai világunkban rengeteg dolog napról napra változik, és pillanatok alatt a feje tetejére állhat minden. Az okostelefonok trendje azonban sziklaszilárdnak tűnik.

Munkánk során folyamatosan figyelemmel kísérjük a látogatók online viselkedését és szokásait: Nem titok, hogy a vásárlások kétharmada ma már mobileszközökön történik. Ezért kiemelkedően fontos, hogy weboldalad a mobilos böngészés során is kifogástalanul teljesítsen. Ha szeretnéd sikerre vinni webáruházadat, elsősorban a mobilos felhasználókra kell fókuszálnod.

Először is, tisztázzunk egy nagyon fontos dolgot.

Sokan bizonytalanok abban, hogy az intelligens popupok használata mennyire megvalósítható a weboldalak mobilos változatain. A jó hírünk az, hogy az OptiMonkkal mindez nem csak nagyon is megvalósítható, hanem 💗📱! 

Az OptiMonk ugyanis harcedzett, jól bevált megoldásokat kínál a mobileszközökre is, melyek segítségével növelheted a hírlevél-feliratkozók számát és az átlagos kosárértéket is. Készíthetsz kilépési szándékra megjelenő popupokat, személyre szóló ajánlatokat és akár a gamifikációt (játékosítást) is kipróbálhatod! 🎰

[ÚJ] Kibővült a szerkesztőnk - hiszen a mobiloké a világ

Amikor létrehozol egy kampányt asztali eszközre, az OptiMonk automatikusan elkészíti ennek a mobilos verzióját is (ez a funkció természetesen ki is kapcsolható).

Mit tehetsz azért, hogy a mobilos kampányaidat is magasabb szintre emelhesd? Tedd bele azt a kis pluszt, amivel a legkisebb részletek is a helyükre kerülnek – így a mobilos üzeneteid is ugyan olyan vonzók és hatékonyak lesznek, mint asztali társaik!

Drag & Drop szerkesztőnk rengeteg apróság finomhangolására ad lehetőséget. Elrejtheted például a mobilon nem feltétlenül szükséges elemeket, vagy megváltoztathatod a hátteret, hogy a kampány jobban mutasson kis képernyőn.

Ügyfeleink számára is egyre fontosabb szerepet játszanak a mobilról böngésző felhasználók, ezért úgy döntöttünk, még több megoldással támogatjuk a mobilos kampányok menedzselését. Nézzük meg részletesen, mit tud a kibővített, mobilos kampányokra is optimalizált szerkesztőnk! 

Mostantól az alábbi beállításokat külön kezelheted a kampányok asztali és mobilos verzióinál:

  • Szöveg igazítása: A szövegek vertikálisan és horizontálisan is igazíthatók a szövegdobozokon belül.
  • Minden elemtípus elrejthető: Szükség esetén bármilyen típusú elemet elrejthetünk.
  • Mobil-barát szerencsekerék sablonok: A szerencsekerék beépítésével még jobb felhasználói élményt biztosíthatunk a mobilos látogatók számára is.
  • Betűméret: Külön állíthatjuk a betű méretet.
  • Eltérő képek mobilra: Különböző képeket jeleníthetünk meg a kampány mobilos és asztali verzióján.
  • Térközök szerkesztése: Módosíthatjuk a térközöket és a paddinget is.
  • A gombok mérete: A mobilos képernyőre igazíthatjuk a gombok méretét is.

Ne habozz, próbáld ki kibővített szerkesztőnket – és vedd le a lábukról a mobilos látogatóidat!

Ehhez nem kell mást tenned, regisztrálj 14 napos próbaidőszakra vagy jelentkezz be az OptiMonk fiókodba, és vágj bele!

Share this

Written by

YOU MAY ALSO LIKE

One thought on “[ÚJ] Kibővült a szerkesztőnk – hiszen a mobiloké a világ????

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük