Új funkciók hírlevél szerkesztésére: Mailigen, Silverpop és MailEngine integrációk

Új funkciók: Mailigen, Silverpop és MailEngine integrációk
Új funkciók: Mailigen, Silverpop és MailEngine integrációk

Az OptiMonk csapata mindig szem előtt tartja, hogy felhasználóink a lehető legtöbbet tudják kihozni a rendszerünkből. Ezért fontosnak érezzük, hogy szoftverünk minél több külső platformmal használható legyen. Az elmúlt időszakban újabb hírlevélküldő rendszerek integrációjára koncentráltunk.

Miért pont hírlevélküldő rendszerek?

Az e-mail marketing az egyik legjobb módszer a webáruházak eladásainak növelésére is. A legtöbb látogató vásárlás nélkül távozik az oldaladról és valószínű, hogy soha többé nem tér vissza, hacsak nem teszel valamit. De ez a probléma nem csak a webáruházaknál jelentkezik. Egy e-mail lista kiépítése és e-mail marketing kampányok lebonyolítása megoldás lehet minden weboldal tulajdonosnak.

Olvass tovább és ismerd meg legújabb integrációinkat!

1. Mailigen

Mailigen egy vállalkozások számára kifejlesztett web-alapú e-mail marketing megoldás.

A felhasználók rendelkezésére álló több mint 100 e-mail sablonon túl újakat is készíthetsz. A hírleveled statisztikáit nyomon követheted és elemezheted, így könnyen javíthatod is a mutatókat.

Mailigen

A Mailigen által küldött hírlevelek személyre szabottak, az automatizálás a viselkedési mintát veszi alapul. Állítsd össze hírleveled olyan egyszerűen, mintha csak legóznál.

Szeretnéd kipróbálni a Mailigen rendszerét? Itt a lehetőség, ugyanis különleges ajánlattal készültek az OptiMonk felhasználóinak! 10 000 feliratkozó 1 hónapra mindössze 1$-ért! Bővebb információért látogasd meg a Mailigen oldalát!

2. Silverpop

Silverpop lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy a vásárlóikkal kapcsolatot teremtsenek különböző online eszközökön keresztül, mint például az e-mail marketing.

SilverPop

Megismerheted jelenlegi és leendő vásárlóidat, befolyásolhatod viselkedésüket. A szoftver segít úgy alakítani a stratégiád, hogy minél többet hozz ki a digitális marketing kampányaidból.

Hírlevél szerkesztés és küldés, automatizált kampány, szegmentálás, tranzakciós e-mail. Ez csak egy rövid lista a rengeteg funkció közül, amely elérhető a Silverpop felhasználói számára.

3. MailEngine

Mailengine egy tömeges e-mail küldő rendszer.

MailEngine

Egyszerű, könnyen áttekinthető felületen kezelheted e-mail kampányaidat. A szoftver többek között alkalmas egyszerű hírlevelek kiküldésére, valamint összetett, automata, alá- és fölérendeltség alapján működő e-mail sorozatok kiküldésére is.

Könnyítsd meg az e-mail marketing feladatokat a Mailengine-nel: kampánykezelés, adminisztráció és riport készítés pillanatok alatt.

Reméljük, hogy az új integrációk hasznosak lesznek számodra és megkönnyítik munkádat.

Ha bármilyen kérdésed van, fordulj bátran az ügyfélszolgálatunkhoz e-mailben vagy telefonon, vagy tedd fel itt, a hozzászólások között.

Ha még nincs OptiMonk fiókod, regisztrálj a 14 napos ingyenes próbaidőszakra, és próbáld ki az új funkciókat most!

Share this

Written by

YOU MAY ALSO LIKE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük