Nívós nemzetközi díjat nyert a csapatunk!

Nívós nemzetközi díjat nyert a csapatunk!
EBA

Hatalmas megtiszteltetés érte csapatunkat nemrég, ugyanis megnyertük az European Business Award (EBA) verseny nemzeti fordulóját a Business of the Year Award kategóriában.

Az EBA az egyik legtekintélyesebb vállalkozói díj. Már 11 éve rendezik meg a versenyt, melynek célja az európai kis- és középvállalkozások erősítése. Idén közel 110 ezer európai vállalat nevezett a versenyre. Magyarországról is többszáz cég indult. A többfordulós, változatos üzleti megmérettetés második fordulójába már csak 90 magyar vállalat jutott be, és végül 11 kategória győztest választott a zsűri.

A díjra az Innonic Group Zrt., a debreceni startup stúdió nevezett, melynek nevéhez számos sikeres termék köthető az e-kereskedelem világában – köztük az OptiMonk is. A cégcsoport tagjaként mi magunk is nagyon büszkék vagyunk az Innonic Group Zrt. elismerésére.

EBA

A cégcsoport célja, hogy megmutassa, debreceni központtal is lehet világszínvonalú céget építeni. Ezért is nagy boldogság, hogy a kategória győztesek között egyedüli debreceni cégként szerepelünk. Az átfogó gyűjtőkategóriát nyerte meg az Innonic csapata, árbevétel alapján a The Business of the Year Award with Turnover of €0-25m nemzeti győztese lettünk.

Nemzeti győztesnek lenni azt jelenti, hogy megfelelünk az EBA értékeinek, azaz egy sikeres, etikus és innovatív vállalatot sikerült felépítenünk az elmúlt években.

Nívós nemzetközi díjat nyert a csapatunk!

Májusban még egyszer megmérkőznek egymással a nemzeti győztesek, hogy kiderüljön, ki nyeri az európai fődíjat. Drukkoljatok nekünk, hogy öregbíthessünk hazánk és Debrecen hírnevét! 🙂 

Share this

Written by

YOU MAY ALSO LIKE

One thought on “Nívós nemzetközi díjat nyert a csapatunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük