Megérkeztek decemberi újdonságaink: 5 hasznos, új funkció a fiókodban

Megérkeztek decemberi újdonságaink: 5 hasznos, új funkció a fiókodban

Az év vége már csak egy ugrásra van, jön a pihenés időszaka. De nem az e-kereskedelemben, és végképp nem az OptiMonknál!

Reméljük, jól sikerültek a Black Friday kampányok, és már mindenki ezerrel készül a karácsonyra. Ahhoz, hogy hatékonyabb, szebb és jobb kampányok készülhessenek ezután is, ismét 5 újdonsággal szeretnénk kedveskedni Nektek!

Az újdonságok között találhattok menő animációt, gyönyörű új sablonokat, praktikus képfeltöltő- és szerkesztő felületet és új megjelenési formát is.

Lássuk őket részletesebben is!

1) Teljes magasság beállítása sidemessage esetén

A sidemessage magasságát most már könnyedén az oldal magasságához igazíthatod első újdonságunk segítségével. Ez a funkció segít látványosabbá, „megkerülhetetlenebbé” tenni a kampányodat úgy, hogy közben automatikusan a látogatóid által használt eszközökhöz, felbontáshoz, méretekhez igazodik.

Az új funkció használatához válaszd a bal oldali szerkesztőfelület „Beállítások’ fülét, majd ezen belül kattints az „Általános beállítások” menüpontra. 

A teljes magasság beállítása csak oldalsó üzenet (sidemessage) esetén működik. Ekkor a képernyőt jelző ikon alatt megjelenik a „Teljes magasság” kapcsológomb. Csak klikkeld be, és a sidemessage magassága máris igazodni fog!

Oldalsó üzenet magassága

2) Animációk a borítón

Az izgalmas, figyelemfelkeltő megjelenésből sosem elég, hiszen tudjuk, milyen nehéz megragadni a látogatók figyelmét. Ezért most új animációs lehetőséget hoztunk nektek, mely a popupot körülölelő részt dobja fel. 

Ennek kipróbálásához válaszd a „Beállítások” fülön az „Általános beállítások” opciót, majd nyisd le a „Borító” menüpontot. Itt az Animáció menü alatt tudod kiválasztani, hogy a konfetti vagy a tűzijáték típusú animáció illik jobban a kampányodhoz.

Ezek az animációk bár minden oldalon jól mutatnak, különösen hasznosak lesznek a köszönőoldalakon!

3) A kereten túllógó képrészek elrejtése

Ugye milyen remek érzés, amikor végre megtalálod a legtökéletesebb képet a kampányodhoz? Éppen ennyire elkeserítő, amikor a kép sehogy nem akar megfelelően ráilleni a popupon a rendelkezésre álló helyre, esetleg lelóg róla.

Erre ad megoldást az egyik új opciónk, az Overflow. A beállításához menj a „Beállítások” fülre, majd azon belül válaszd a Főoldal szerkesztését. Itt találod meg az „Overflow” legördülő mezőt, ahol a „Rejtett” opciót kell kiválasztanod ahhoz, hogy elrejtsd a beillesztett kép lelógó részét. Praktikus, ugye?

overflow

4) Több kép feltöltése egyszerre a képgalériába

Vannak dolgok, amik apróságnak tűnnek, hosszú távon azonban mégis nagyon megkönnyítik az életünket. Reméljük, ilyen lesz számotokra a következő funkciónk is. 

A képgalériába mostantól egyszerre több fájlt is feltölthettek, így nem kell többé egyesével kijelölgetni és feltölteni a kampány létrehozásához szükséges képeket.

5) Mert van, amiből soha nem elég: új sablonok érkeztek!

Tudjuk, hogy egy jó sablon hatalmas segítséget nyújthat a kampány elindításában, és hosszú órányi gondolkodást és szerkesztést spórolhat meg nekünk. Ezért törekszünk arra, hogy folyamatosan növeljük az elérhető sablonok számát.

A jó hírünk az, hogy 10 új design változatot készítettünk a legnépszerűbb sablonjainkból, például ezeket:

Reméljük, sikerült felkeltenünk a kíváncsiságodat! Próbáld ki az újdonságokat, kísérletezz bátran az új sablonokkal, animációkkal.

Ehhez nem kell mást tenned, regisztrálj vagy jelentkezz be a fiókodba, és vágj bele!  Visszajelzéseidet pedig – ahogy mindig – várjuk hozzászólásban vagy emailben.

Share this

Written by

YOU MAY ALSO LIKE

2 comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük