Különleges sablonok a blogod számára

Különleges sablonok a blogod számára

Mindegy, milyen blogot vezetsz, – legyen szó akár személyes, szakmai vagy céges blogról – egy dolog biztos: a cél az, hogy minél több olvasót szerezz.

Napjainkban azonban elképesztő mennyiségű tartalomból válogathatnak az olvasók: a Techjury adatai szerint több mint 4,4 millió blogbejegyzést publikálnak minden egyes nap! Ráadásul az egy cikk olvasásával töltött átlagos idő csupán 37 másodperc.

A látogatók és olvasók megszerzése érdekében tehát létfontosságú, hogy kitűnjünk a tömegből. Ez pedig csak az első lépés: még nagyobb kihívást jelenthet ugyanis, hogy olvasóinkat hosszútávon is megtartsuk, illetve valódi vásárlóvá konvertáljuk őket.

A popup kampányok számos dologban a segítségünkre lehetnek: több feliratkozót gyűjthetünk általuk, növelhetjük a követők és megosztások számát a közösségi médiában, és hatékonyan promótálhatunk kiemelt blogbejegyzéseket vagy az új tartalmakat.

Ha okosan használjuk őket, új szintre emelhetjük az olvasói hűséget, aktivitást, a forgalmat és a bevételünket is.

A célunk az, hogy az OptiMonk használatával gyerekjáték legyen a kampányok elindítása, ezért 10 új, kifejezetten blogok számára készült sablont hoztunk Nektek! Ezek segítségével mindössze néhány kattintás után indulhat is a kampányod, vele pedig a blogod a siker felé vezető úton.

Vess egy pillantást néhány új sablonunkra:

popup sablon blogoknak
popup sablon blogoknak
blog-sablon-3

Ha szeretnél többet tudni arról, hogyan használhatod a popupokat a blogodon az elkötelezett olvasók és a több követő érdekében, olvasd el részletes cikkünket

Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet: szabd személyre legújabb sablonjainkat, és kísérletezz velük bátran!

Ehhez nem kell mást tenned, mint beregisztrálni 14 napos próbaidőszakunkra, vagy ha már regisztráltál, egyszerűen jelentkezz be. Ha pedig van egy kis időd, oszd meg velünk a véleményedet emailben vagy odalent a kommentek között!

Share this

Written by

YOU MAY ALSO LIKE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük