Terjedj a közösségi médiában

Építs közösséget és szerezz barátokat

Építs saját közösséget és szólítsd meg a célcsoportodat
a közösségi médián keresztül.
kozossegi-terjedes-segitese-hero-img

Ügyfeleink mondják

Nagyon egyszerű a beüzemelése, egyáltalán nincs szükség informatikusokra. Ráadásul, ha összetett megjelenési feltételeket szeretnél beállítani, azokat is egyszerűen kezeli a rendszer. A legjobb a piacon.
optimonk review
Danica Brown
Loverthelabel.com

Szerezz idegenekből barátokat

Mind az online, mind az offline világban komoly szerepe van a közös érdeklődési körnek 
a barátságok megszületésében. A weboldalad látogatói már megmutatták az érdeklődés első jeleit…
így ez remek alkalom arra, hogy “barátokká” váljatok a közösségi oldalakon is.

facilitate social sharing

Érd el az
internetezők felét

Az internetezők fele "Facebookozik" - és ez csak egy közösségi oldal. A social media jelentősége tehát vitathatatlan, ha szeretnél új vevőkre szert tenni.

A minőségi követők interakcióba lépnek

Csak azok kedvelnek és kommentelnek, akik ismernek téged. Ha tehát weboldal látogatóid bekövetnek, több interakcióra számíthatsz - ami jobb elérést biztosít.

A közösségi media segít a döntésben

Tanulmányok kimutatták, hogy az online vásárlók 87%-a használja a social mediat információgyűjtésre vásárlás előtt, hogy segítsen a döntésben.

social engagement

Gyűjts hűséges követőket

Akár vásároltak már tőled a látogatóid, akár nem, azzal, hogy megnézték az oldaladat kijelenthetjük, hogy érdeklődést mutattak a vállalkozásod iránt. Ha ezeket a látogatókat megkéred, hogy kövessenek téged a közösségi média felületeken, több social interakcióra (like, komment) számíthatsz.


Nagyon könnyű a beüzemelés és a beállítás. Az árazása is nagyon baráti más megoldásokhoz képest, akik általában a plusz bevétel bizonyos %-át kérik a termékükért cserébe. Minden további nélkül, szívből ajánlom az OptiMonkot.

Richard Stanton
Healthyhumanlife.com

social engagement

Szerezz több megosztást és terjedj

Szeretnél több embert elérni az ajánlataiddal? Használd a “Megosztom” gombot a popupjaid köszönő oldalán és hagyd, hogy a látogatóid tegyék ezt meg neked. Ráadásul az ilyen kampányok, melyeknek köszönhetően a látogatóid által generált tartalmak kapnak szárnyra, kiemelt szerepet játszanak a hiteles márkaépítésben.


Az OptiMonk sablonjai tökéletesek az elfoglalt üzletemberek számára. Csupán 10 percet vett igénybe, hogy elindítsam az első kampányomat.

Elizabeth Brewis
Ltorganics.com

gather facebook subscribers

Gyűjts Messenger feliratkozókat

Email címek gyűjtése helyett építsd ki saját Facebook Messenger listádat és küldj automatikus üzeneteteket a feliratkozóidnak, hogy 85%-os megnyitási rátát érhess el (~22% helyett).


Az eredmények azonnal szemmel látahatóak voltak. A feliratkozók száma DRASZTIKUSAN megnőtt, nem hasonlítható össze a korábbi megoldásainkkal.

Evan Henshaw
The Patch Panel

Eszköztár közösségépítéshez

Íme hat a legizgalmasabb funkciók közül, melyekkel kihozhatod
a maximumot a social media jelenlétedből

Közösségi
követés ikonok

Használj személyre szabható követés ikonokat popupjaidon, hogy a látogatóid könnyen bekövethessenek Facebookon, Instagramon vagy LinkedInen.

Közösségi
megosztás ikonok

Használd a közösségi megosztás ikonokat, hogy a tartalmaid megoszthatóvá váljanak Facebookon, Twitteren vagy akár a LinkedIn felületén.

“Küldés Messengeren” gomb

Iratkoztasd fel a látogatóidat Facebook Messengerre a “Send to Messenger” gomb használatával - email feliratkoztatás helyett (vagy mellett).

Személyre szabható ikonok

Válassz a 3 beépített “social” ikon stílus közül és szabd őket testre, hogy biztosan tökéletesen illeszkedjenek a weboldalad és az üzeneted megjelenéséhez.

ManyChat, Recart integráció

Továbbítsd a Messenger feliratkozóidat a ManyChat vagy a Shopify-specifikus Recart felé, hogy később eladásösztönző üzeneteket küldhess nekik.

Beágyazható YouTube videók

Növeld videóid nézettségét popupjaid, vagy sidebarjaid segítségével. Az automatikus lejátszással biztosra veheted, hogy videód felkelti a figyelmet.

Fedezd fel a végtelen lehetőségeket

Inspirálódj a már meglévő ügyfeleink példáin keresztül és tudd meg,
hogyan erősítik social media jelenlétüket az OptiMonk segítségével

Minden webáruház rendszerrel működik​

Gördülékenyen működik bármilyen
tartalomkezelő rendszer és webáruház platform esetén

shoprenter
magento
unas
webgalamb
mailchimp
minicrm
salesautopilot

Próbáld ki ingyen és​

Terjedj a közösségi médiában

14 napos ingyenes próba  Egyszerű beüzemelés Hűségidő nélkül

Már ügyfelünk vagy? Jelentkezz be »