Karácsonyi sablonok: Készülj fel ezzel a 22 vadonatúj sablonnal!

Készülj fel a karácsonyra ezzel a 22 vadonatúj sablonnal
karácsonyi popup sablonok

Már biztosan hallottál róla, hogy lázasan dolgozunk egy teljesen új admin felületen, mely rengeteg újdonságot fog tartalmazni. Black Friday alkalmából már találkozhattatok kisebb újdonságokkal, és mivel nagyon szerettétek, újabb meglepetéssel készültünk. 🙂

Bár a Black Friday és a Cyber Monday már véget ért, most sincs időnk pihenni. Nekünk, marketingeseknek és e-kereskedőknek, még csak most jön a java.

Elkezdődött a karácsonyi szezon, ami azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy maximalizáljuk az év végi bevételeinket. Ebben az időszakban látványosan megnő szinte minden webáruház forgalma. Fontos, hogy ezekből a látogatókból feliratkozókat vagy vásárlókat faragjunk. Ebben pedig nagy segítségedre lehet az OptiMonk. Most még nagyobb szükséged lesz ránk, mint bármikor az évben.

Új karácsonyi sablonok

Szerencsére ezt mi is tudjuk, így készítettünk egy különleges karácsonyi sabloncsomagot Neked, ami 22 (igen, jól olvastad, nem elírás) vadonatúj sablont tartalmaz, melyekkel bemutathatod különleges ajánlataidat és megszerezheted a látogatóid email címét.

Ennél többre nincs is szükséged, hogy megnöveld bevételeid karácsonykor.

Ízelítőként elhoztam az egyik karácsonyi/téli szerencsekerekünket:

Christmas lucky wheel popup

És ez csak egy abból a 22 sablonból, amit Neked készítettünk…

(Tipp: a hóesés animációt bármelyik popupodon be tudod kapcsolni a General settings fülön.)

Remélem, hogy mostmár alig várod, hogy kipróbálhasd őket! Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be már meglévő fiókodba, nézd meg a többi sablont és készítsd el karácsonyi popupodat percek alatt.

Share this

Written by

YOU MAY ALSO LIKE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük