Készítsd el őszi kampányaidat kész sablonjainkkal

Készítsd el őszi kampányaidat használatra kész sablonjainkkal
Készítsd el őszi kampányaidat használatra kész sablonjainkkal

A nyár szép lassan egy távoli emlékké válik, a napok rövidülnek, az éjszakák pedig egyre hosszabbak. 

Az e-kereskedőknek még sincs oka szomorkodni, hiszen az évszak változás a fogyasztók költekezésének növekedésével egyet jelent.

A Brit Kereskedelmi Konzorcium szerint az időjárás, még pontosabban az évszakok váltakozása befolyásolja a leginkább a fogyasztói viselkedést a gazdaság után.

Nemcsak a vásárlási szokásainkat befolyásolja, hanem azt is, hogy mennyit vagyunk hajlandóak költeni.

Egy tanulmány szerint esős napokon 10-12%-kal növekedik az online vásárlások száma ruházati, lakberendezési termékek esetén, valamint nagykereskedésekben.

Rengeteg tanulmány szól az utolsó negyedévben megnövekvő vásárlási kedvről. Épp, hogy véget ért a nyár, így senki se szeretne még a karácsonyról beszélni, de az az igazság, hogy az ebben az időszakban megnövekvő költekezés nem csak az iskolakezdésnek, a Halloween-nak vagy a Black Friday-nak köszönhető. Sokan már ilyenkor elkezdenek karácsonyi ajándékokat vásárolni.

Egy kis extra erőfeszítéssel könnyedén “ősziesíhetjük” tartalmunkat annak érdekében, hogy még több új érdeklődőt szerezzünk, növeljük a márkaismertségünket és a bevételünket is javítsuk.

Az OptiMonk vadonatúj popup kollekciója segít, hogy pillanatok alatt elkészítsd őszi kampányaidat.

Őszi sabloncsomag

Örömmel osztjuk meg Veled különleges sabloncsomagunkat, mely segítségével könnyedén elkészítheted őszi kampányaidat. A csomag 6 vadonatúj sablont tartalmaz, melyekkel bemutathatod különleges ajánlataidat és megszerezheted a látogatóid email címét.

Készen állsz egy kis ízelítőre?

Íme egy teljes képernyős őszi sablon:

teljes képernyős sablon

S íme őszi szerencsekerekünk, mely segít hírlevél feliratkozókat gyűjteni:

Szeretnél látni még több őszi popupot?

Hozz létre egy új fiókot vagy jelentkezz be már meglévő fiókodba, nézd meg a többi sablont és készítsd el őszi kampányodat percek alatt.

Share this

Written by

YOU MAY ALSO LIKE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük