Anyák napi szerencsekerék, és más gyönyörű popup sablonok

Készítsd el minden idők legjobb anyák napi kampányát gyönyörű sablonjainkkal
Készítsd el minden idők legjobb anyák napi kampányát gyönyörű sablonjainkkal

Ismét elérkezett az évnek azon része, mikor az anyukákat ünnepeljük.

Az anyák napját világszerte különböző időpontokban tartják. Hazánkban minden évben május első vasárnapján köszönjük az édesanyákat, ami azt jelenti, hogy mindössze másfél hetünk maradt felkészülni.

Lány és fiú gyermekek mind izgatottan próbálják kitalálni, hogyan lepjék meg édesanyjukat. Az anyukák pedig izgatottan várják, hogy mit kapnak idén. De webáruház tulajdonosként te valószínűleg inkább a marketing kampányaidnak szenteled minden figyelmed.

Az USA-ban minden évben új felmérés lát napvilágot a várható anyák napi költésekről. Idén 20 milliárd dolláros teljes költésre számítanak az USA-ban. Az amerikaiak 31 százaléka tervezi ünnepelni az anyák napját, és átlagosan 186 dollárt fognak költeni fejenként. költöttek fejenként. Ez durván 60.000 Ft átszámolva.

És bár a magyar szokások eltérnek az amerikai piactól, az biztos, hogy mi is számíthatunk növekedésre a vásárlások számában.

A népszerű termékek közé tartoznak majd az üdvözlőlapok, virágok, különleges kimozdulások, például egy vacsora vagy villásreggeli, ajándékkártyák, ruházat,  ékszerek, elektronikai termékek, szolgáltatások (pl. spa vagy masszázs), háztartási és kertészeti eszközök és könyvek egyaránt. Az NRF szerint ondhati majdnem bármilyen terméket szívesen vásárolunk anyák napján.

Így bármilyen terméket is értékesítünk, fel kell ismernünk a potenciált és biztosítanunk kell, hogy a fogyasztók a mi webáruházunkból vásárolnak. Hassunk az érzelmekre és alakítsunk ki szorosabb kapcsolatot vásárlóinkkal. Emlékeztessük őket az anyák napjára és adjuk a tudtukra, hogy nálunk is beszerezhetik az ajándékokat. Ne felejtsünk el kedvezményeket kínálni, így biztosan elégedett és boldog ügyfélként távoznok boltunkból.

Az OptiMonk használatra kész anyák napi sablonjai segítségével mindezt megteheted.

Anyák napi szerencsekerék és sabloncsomag

Örömmel osztjuk meg Veled különleges sabloncsomagunkat, mely segítségével könnyedén megtervezheted anyák napi kampányaidat. A csomag 5 vadonatúj sablont tartalmaz, melyekkel bemutathatod különleges ajánlataidat és megszerezheted a látogatóid email címét.

Készen állsz egy kis ízelítőre?

Íme egy gyönyörű, visszaszámlálós popupunk:

Anyák napi visszaszámlálós popup

S íme egy szerencsekerék popup, mely segít feliratkozókat gyűjteni:

Anyák napi szerencsekerék popup

Szeretnéd látni az anyák napi teljes képernyős popupunkat, Messenger popupunkat vagy nanobarunkat?

Hozz létre egy új fiókot vagy jelentkezz be már meglévő fiókodba, nézd meg a többi sablont és készítsd el anyák napi kampányodat percek alatt.

Share this

Written by

YOU MAY ALSO LIKE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük