Saját szerencsekerék – Ismerd meg vadonatúj szerencsekerék popupunkat!

Játék a popupokkal – Ismerd meg vadonatúj szerencsekerék popupunkat!
Játék a popupokkal – Ismerd meg vadonatúj szerencsekerék popupunkat!

Használsz popupokat e-mail címlista építésre?

S azt tapasztaltad már, hogy egyre nehezebb megszerezni a látogatóid elérhetőségét? Egyre több webáruház tulajdonos panaszkodik, hogy problémát okoz az e-mail címek megszerzése.

Egy egyszerű kedvezménnyel is meg tudjuk szerezni a látogatóink legalább 15-20%-ának e-mail címét – ami önmagában véve is szép eredmény -, de mindig lesznek olyanok, akiket ennyivel nem veszünk le a lábukról. Ezek a látogatók, még ha fel is iratkoznak a hírlevelünkre, akkor sem biztos, hogy felhasználják a kupont. Vadonatúj sablonunkat ezeknek a látogatóknak a megszerzésére találtuk ki!

Az új sablon segítségével nemcsak a konverziós rátádat növelheted, hanem a kupon felhasználási rátádat is. Arról nem is beszélve, hogy egy emlékezetes élménnyel távoznak a látogatók.

Ismerd meg a Lumira sablont! 🙂 

Saját szerencsekerék

A Lumira sablon egy szerencsekereket ábrázol. Még csak a képzeletünkben létezett ez a sablon, de már akkor tudtuk, hogy valami különlegeset és szórakoztatót akarunk készíteni. Így jutottunk el a „gamification” fogalmához.

A gamification az angol game ’játék’ szóból és a ‑fication ’valamilyenné alakítás’ végződésből ered. Szó szerinti fordítása ’játékszerűvé tétel’.

A lényege, hogy játékelemeket alkalmazunk az élet játékon kívüli területein. A gamification már régóta elterjedt, de még mindig nem csillapodott a népszerűsége. A titok abban rejlik, hogy érdekesebbé és szórakoztatóbbá tesz folyamatokat, így növelve az elköteleződést is.

A Lumira sablon használatának előnyei

A Lumira sablon segítségével szórakoztató és interaktív élményt teremthetünk a látogatóinknak.

A látogatók az oldalunkra érkezve megpörgethetik a szerencsekereket és így esélyük van nyerni valamilyen kedvezményt, pl. egy 10%-os kupont vagy ingyenes szállítást. Nemcsak szórakoztató a pörgetés miatt, de a nyeréstől különlegesnek érzik magukat a látogatók – úgy érzik, ez a szerencsenapjuk.

A nyeremény értéke nem igazán számít. Önmagában az, hogy nyerési esélyt adtunk a látogatóknak, s hogy ’nyereményként’ kezeljük a feliratkozással elnyert jutalmukat, megnövelhetjük a kupon felhasználásának valószínűségét.

Hogyan működik?

Kezdésnek válasszuk ki a Lumira sablont. A popup kinézetét természetesen most is könnyedén személyre szabhatjuk, hogy az tökéletesen passzoljon a weboldalunk kinézetéhez.

Lumire szerencsekerék popup beállítások

Megadhatjuk, hogy milyen nyeremények szerepeljenek a popupon, valamint egyedi kuponkódokat is meghatározhatunk minden nyereményhez.

Lumire szerencsekerék popup beállítások

A látogatóknak először meg kell adniuk az e-mail címüket és csak utána pörgethetik meg a szerencsekereket.

Lumira szerencsekerék popup

Összegzés

Az új szerencsekerék sablonnal most még gyorsabban építhetünk e-mail címlistát a karácsonyi szezonban és növelhetjük eladásainkat is.

A Lumira sablon segít növelni a konverziós rátánkat és a kupon felhasználási arányát is. A szerencsekerék popupot bármilyen iparágban bátran használhatjuk, hiszen mindenki szeret nyerni. Így okot adhatunk a látogatóinknak, hogy emlékezzenek a boltunkra!

Próbáld ki most vadonatúj sablonunkat és írd meg hozzászólásban, hogy tetszik! 🙂

Share this

Written by

YOU MAY ALSO LIKE

3 comments

 1. Tamás Gál szerint:

  Üdvözlöm!

  Az lenne a kérdésem, hogy ezzel a szerencsekerék rendszerrel csak e-mail címet lehet elkérni? Nevet és telefonszámot nem?
  Várom válaszukat.

  Tisztelettel,
  Gál Tamás

 2. Csaba Zajdo szerint:

  Kedves Tamás,

  Bár a sablonon csak e-mail cím mező található, bármilyen plusz mező hozzáadható a popuphoz (név és telefonszám is).

 3. Edith szerint:

  Kedves Tamás,
  Több kuponkódot is hozzá lehet adni egy-egy nyereményhez? A kuponkód ismeretében vissza lehet élni vele, ezt szeretném elkerülni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük