Ismerd meg a teljes képernyős üzeneteket!

Ismerd meg a teljes képernyős üzeneteket!
Ismerd meg a teljes képernyős üzeneteket!

Foglalkozol látogatószerzéssel? Nagyszerű! Azonban ha ezek a látogatók nem konvertálnak, akkor csak az ablakon dobod ki a pénzt.

Az OptiMonk kampánytípusait (popupok, sidebarok és nanobarok) mind azért hoztuk létre, hogy növeljék a webáruházad konverzióját.

A mai napon örömmel mutatunk be Neked 7 vadonatúj teljes képernyős sablont, mely új szintre emeli a konverziódat.

Mi az a teljes képernyős üzenet?

A teljes képernyős üzenet (más néven fullscreen) hasonló a popupokhoz, azonban – ahogy a neve is sugallja – a teljes képernyőt kitakarják. És pont ez a tulajdonságuk az, ami tökéletessé teszi őket a konverzió növelésére.

Teljes képernyős üzenet segítségével növelheted a feliratkozóid számát, hirdetheted letölthető tanulmányaidat, vagy az aktuális ajánlatodat.

Fullscreen message

Miért hatékony a teljes képernyős üzenet?

Már több mint 5 éve dolgozunk popupokkal és a tapasztalatunk azt mutatja, hogy a teljes képernyős üzenetek gyakran jobb eredményeket érnek el a megszokott popupoknál.

A kérdés már csak az, hogy miért van ez?

Az OptiMonk kampányok általánosságban azért működnek jól, mert megszüntetik a zavaró tényezőket és lekorlátozzák a választási lehetőségünket. Ezzel arra ösztönözve a látogatókat, hogy előrébb lépjenek a vásárlási folyamatban. A teljes képernyős üzenetek pedig még hatékonyabban tüntetik el a zavaró tényezőket.

Egy fullscreen típusú üzenet teljesen kitakarja az oldaladat, így semmi sem veheti el a látogató figyelmét az ajánlatodról. Középpontba állítja az ajánlatunkat. Ha belegondolunk, a teljes képernyős üzenet olyan, mint egy mini landoló oldal. Csak sokkal egyszerűbb elkészíteni.

Akkor miért ne adnál neki egy esélyt?

11 használatra kész sablon

Hogy még inkább megkönnyítsük számodra a teljes képernyős üzenet elkészítését, 11 használatra kész sablonnal készültünk Neked (a szezonális sablonokat nem számolva).

Ahogy korábban már említettük, a lehetőségek száma végtelen. Építhetsz e-mail listát vagy Messenger listát, átirányíthatod látogatóidat a legjobb oldalaidra, vagy hirdethetsz egy letölthető tanulmányt.

Íme egy kis ízelítő a 11 sablonból, melyet már ma kipróbálhatsz:

fullscreen sablonok

Szeretnél beállítani egy teljes képernyős üzenetet az oldaladra?

Ha már van OptiMonk fiókod, csak jelentkezz be. Ha pedig nincs OptiMonk fiókod, akkor teszteld 14 napig ingyen.

optimonk próba

Share this

Written by

YOU MAY ALSO LIKE

2 comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük