Integrációk

Az OptiMonk számtalan beépített integrációjának köszönhetően könnyen csatlakoztathatsz külső CRM, email, analitika vagy marketing automatizáló rendszereket az OptiMonk fiókodhoz,  kampányaid beüzemelése pedig csupán egy perc, bármilyen webáruház platformot is használj. A beépített integrációkon túl a Webhook megoldásokat is támogatjuk.

Hírlevél küldő rendszerek,
Messenger és Marketing Automatizáló Szoftverek

Az Active Campaing lehetővé teszi a kisvállalkozások számára az értékesítési folyamatok automatizálását, valamint a hírlevél küldést és a viselkedés alapú válaszküldést. Kösd össze az OptiMonk fiókodat ezzel a megoldással.

Megnézem

Az Act-on egy olyan innovatív marketing megoldás, mely mesterséges intelligenciával és adatok elemzésével segíti a marketingesek munkáját. Használd ez a szoftvert az OptiMonk fiókoddal.

Megnézem

Az AWeber olyan e-mail marketing és automatizálási megoldás, mely az egyszerű és személyre szabható e-mailek küldését mind a kis- és nagyvállalkozók, mind a tartalomgyártók számára biztosítja.

Megnézem

A Campaign Monitor, egy e-mail sablonokat gyűjtő szoftver, mely lehetővé teszi az OptiMonkból érkező feliratkozók számára, hogy felkerüljenek a levelezési listádra. Használd ezt a megoldást, hogy növeld a listádat.

Megnézem

Az email marketinget és CRM rendszert biztosító CleverReach megfelelő választás lehet a hírleveleid és a viselkedésalapú válaszaid kiküldésére céged méretétől függetlenül.

Megnézem

A ConvertKit kiváló választás, amikor fontos, hogy személyre szabott, automatikus emailek küldésével támogasd a konverzió optimalizálási céljaidat. Használd ezt a megoldást, ha igazán kreatív marketinges vagy.

Megnézem

A DotMailer marketing automatizálási rendszer, e-mail marketing fókusszal, mely elsősorban kisvállalkozások számára biztosít adatalapú marketing megoldásokat. Használd a DotMailert, hogy döntéseidet Te is adatokra alapozva hozhasd meg.

Megnézem

A mindenre kiterjedő online marketing megoldás, a GetResponse főképp kisvállalkozások marketing automatizálást segíti, valamint landoló oldalak készítésére is kiváló megoldást kínál. Ráadásul könnyedén integrálhatod OptiMonk fiókoddal is.

Megnézem

Mindenre kiterjedő megoldást nyújtó CRM, ami a marketing, sales és ügyfélszolgálati fókuszt igénylő feladataid ellátását segíti. Céljuk a látogatók bevonzása, majd érdeklődővé formálása és az értékesítési számok növelése. Integráld az OptiMonk fiókoddal is.

Megnézem

Az iContact a kis- és középvállalkozók marketing automatizációs megoldása, mely mind spanyol, mind angol nyelven elérhető. Kösd össze ezzel a rendszerrel az OptiMonk fiókodat és élvezd a kétnyelvűség előnyeit.

Megnézem

Az Infusionsoft  a kisvállalkozásokat segíti a folyamatkezeléseben és az értékesíti tölcsérek menedzselésében. Mindezt analitika biztosításával is támogatja. Használd ezt az integrációt a tökéletes automatizmusok biztosításáért.

Megnézem

Az Interspire automatikus follow-up marketing megoldásokat, valamint viselkedésalapon történő listakezelést is biztosít. Használd az OptiMonk fiókoddal karöltve.

Megnézem

Az e-kereskedők számára igazán hasznos eszköz. Facebook és Instagram marketing megoldásaival biztos támpontod lehet az értékesítési számok növelésében. Használd az OptiMonk fiókoddal és kezdj személyre szabott e-mail kommunikációba.

Megnézem

A világ legnagyobb marketing automatizációs platformja bármely méretű vállalkozás számára ideális megoldást jelenthet. Használd ezt a rendszert az OptiMonk fiókoddal és érj el nagyszerű eredményeket.

Megnézem

A professzionális hírlevél küldő rendszer, a Maileon konzultáció során segíti az ügyfeleit a megfelelő stratégia megválasztásában. Integráld ezzel a megoldással az OptiMonk fiókodat és élvezd az együttműködés minden előnyét.

Megnézem

A Mailigen  valamennyi iparágban tevékenykedő vállalkozó számára segítséget nyújthat az automatikus e-mailek megírásában és beállításában. Használd együtt az OptiMonk fiókoddal és hagyd, hogy levegye a terhet a válladról.

Megnézem

A Mailjet kifejezetten a nagyvállalatok és az ügynökségek számára biztosítja e-mail küldő szolgáltatásait. Szinkronizáld az OptiMonk fiókoddal és hozz létre az eddigieknél is meggyőzőbb e-mail sorozatokat.

Megnézem

A Marketo egy olyan automatizációs szoftver, mely minden méretű vállalkozás számára megfelelő segítséget nyújt ha feliratkozók gyűjtéséről és kezeléséről, valamint különböző marketing megoldásokról van szó. Használd együtt az OptiMonk fiókoddal.

Megnézem

A Moosend minden méretű vállalkozás számára megfelelő segítséget nyújt az email marketing terén. Integráld könnyedén az OptiMonk fiókoddal.

Megnézem

Az Omnisend e-mail automatizáló marketing rendszer kis- és középvállalatok számára biztosít különböző megoldásokat. Használd ezt az integrációt, ha Te is az adatalapú döntéshozatalra törekszel.

Megnézem

Az ONTRAPORT marketing automatizációs és CRM megoldásokat biztosít. Használd együtt az OptiMonk fiókoddal és automatizáld a marketinged úgy, ahogy senki más.

Megnézem

A Robly a feliratkozók gyűjtését és a kapcsolattartást A/B tesztelési lehetőséggel és saját fejlesztésű opengen technológiájával teszi lehetővé. Használd együtt az OptiMonk fiókoddal és optimalizáld a marketing erőforrásaidat.

Megnézem

A Salesfocre, a felhőalapú CRM szolgáltatás az ügyfélközpontú marketing támogatását hivatott szolgálni, amit az értékesítési folyamatok és a vállalkozás alapos elemzésén keresztül tesz lehetővé. Használd együtt az OptiMonk fiókoddal is.

Megnézem

A VerticalResponse a sikeresen működő, automatizált e-mail kampányok létrehozásában és menedzselésében nyújt segítséget. Használd együtt az OptiMonk fiókoddal az ütős kampányok érdekében.

Megnézem

A ManyChat a világ legegyszerűbben kezelhető, vizuális chatbot szerkesztője, mely segítségével pillanatok alatt elkészítheted saját Facebook Messenger automatizmusaidat. Használd együtt az OptiMonkkal és automatizáld a kommunikációdat, ahogy senki más.

Megnézem
bizzy

Az e-kereskedők számára nyújt e-mail marketing megoldásokat. A kampányok előkészítését azonnal használható tippek megosztásával segítik, melyekből megismerheted a legjobban konvertáló trendeket. Használhatod az OptiMonk fiókoddal is.

Megnézem
copernica

A Copernica egyszerűen használható marketing automatizáló megoldást kínál, mely segítségével üzeneteidet sokkal személyesebbé teheted. Integráld ezzel a megoldással az OptiMonk fiókodat.

Megnézem
emarsys

Az Emarsys olyan megoldást kínál, mely lehetővé teszi, hogy sokkal személyesebb, négyszemközti beszélgetéseket idéző hangvételben kommunikálj ügyfeleiddel. Használd együtt az OptiMonk fiókoddal is.

Megnézem
mailerlite

A MailerLite kifejezetten a kisvállalkozások számára készült, mely hatékony marketing megoldásokat kínál felhasználói számára. Szinkronizáld Optimonk fiókoddal is.

Megnézem
silverpop

A Silverpop egy olyan felhőalapú digitális marketing platform, amely e-mail marketing és vezető menedzsment megoldásokat kínál, minden méretű vállalkozás számára. Szinkronizáld OptiMonk fiókod ezzel az integrációval.

Megnézem
automizy

Az Automizy bármilyen méretű vállalkozás számára intuitív e-mail marketing felületet biztosít. Kösd össze az OptiMonk fiókoddal és készítsd el könnyedén saját e-mail kampányaidat.

Megnézem
hírlevél

A Hírlevél Manager egy olyan eszköz, ami professzionális megoldást nyújt kis- és középvállalkozóknak egyaránt. Integráld ezt a megoldást az OptiMonk fiókoddal a legjobb eredmények elérése érdekében.

Megnézem
ladybird

A LadyBird minden vállalkozónak segítséget nyújt a mindennapos kommunkációs feladatok lebonyolításában. Szinkronizáld OptiMonk fiókodat ezzel az integrációval.

Megnézem
listamester

A listamester egy olyan hírlevélküldő és email marketing szolgáltatás, ami professzionális funkciókat biztosít a legkisebbeknek is. Használd ezt a megoldást az OptiMonk fiókoddal is.

Megnézem
minicrm

A MiniCRM egy olyan CRM megoldás, ami a kis- és középvállalkozásoknak lett kifejlesztve, naprakésszé és tervezhetőbbé téve az ügymeneteket. Integráld ezt a rendszert OptiMonk fiókoddal is.

Megnézem
salesautopilot

A Sales Autopilot egy olyan önműködő marketing megoldás, ami magyarok által magyaroknak készült. Professzinális CRM és marketing szolgáltatásaik álal Te is önműködővé teheted marketing folyamataid. Integráld ezt a megoldást OptiMonk fiókoddal.

Megnézem
mailengine

A MailEngine egy olyan email küldő szoftver, ami pontosan annyit kínál, amennyire a leggyakrabban szükséged van, legyen szó automatizált email sorozatok készítéséről, vagy statisztikák követéséről. Integráld OptiMonk fiókod ezzel a megoldással.

Megnézem
silihost

A Silihost fő profilja a hosting szolgáltatások, viszont emelett nagyszerű email marketing szolgáltatásokat is nyújt minden méretű vállalkozás számára. Integráld az OptiMonk fiókod ezzel a szolgáltatással.

Megnézem
webgalamb

A webgalamb egy hírlevélküldő és email marketing szoftver, amivel e-mail sablonokat szerkezthetsz, vagy automatikus leveleket is beállíthatsz. Integráld OptiMonk fiókod ezzel a rendszerrel.

Megnézem

E-Kereskedelmi Platformok

A 3dcart rendszerének és mindenre kiterjedő szolgáltatási körének köszönhetően létrehozhatod saját profi webáruházadat. OptiMonk kampányaidat is könnyedén aktiválhatod ezen a platformon.

Megnézem

A Bigcommerce bármilyen méretű vállalkozás számára megfelelő választás lehet. Szolgáltatásainak köszönhetően mind a webáruház elkészítésében, mind annak testre szabásában profi megoldást kínál. Kösd össze az OptiMonk fiókoddal is.

Megnézem

A Corecommerce bármilyen méretű vállalkozásnak profi segítséget nyújt, melynek köszönhetően bárki könnyedén elkészítheti saját profi webáruházát. Kösd össze az OptiMonk fiókoddal és írd meg saját sikertörténetedet.

Megnézem

Az Opencart egy nyílt forráskódú webáruház rendszer. Használd együtt az OptiMonk fiókoddal és élvezd az Opencart testre szabási lehetőségeit.

Megnézem

Az osCommerce egy olyan webáruház-kezelő megoldás, mely segítségével megfelelhetsz az ügyfeleid elvárásnak, miközben az adminisztratív teendőket is leegyszerűsíti. Használd együtt az OptiMonk fiókoddal is.

Megnézem

A Shopify vagy Shopify plus egy profi webáruház rendszer, mely mind az online, mind a közösségi médián keresztül zajló értékesítést maximálisan támogatja. Használd együtt az OptiMonk fiókddal.

Megnézem

A Volusion maximális támogatást nyújt a webáruház létrehozásától kezdve, az értékesítésen át a vállalkozásod növekedési pályára állításáig. Szinkronizáld az OptiMonk fiókoddal még ma.

Megnézem

A WooCommerce a WordPress alapú oldalak webáruház megoldása, mely bármilyen vállalkozásnak profi segítséget kínál az online értékesítésben, mérettől függetlenül. Integráld az OptiMonk fiókoddal is.

Megnézem

A Shopware egy olyan webáruház-kezelő megoldás, mely segítségével megfelelhetsz az ügyfeleid elvárásnak, miközben az adminisztratív teendőket is leegyszerűsíti. Használd együtt az OptiMonk fiókoddal is.

Megnézem

CSM és Webáruház Rendszerek

A Drupal keretrendszer számára a biztonság elsődleges szempont. Ezt is figyelembe véve, iparágtól függetlenül bármely vállalatnak kiváló megoldást nyújt weboldalaik és alkalmazásaik elkészítésében. Használd együtt az OptiMonk fiókoddal és garantált a bizontság.

Megnézem

A Joomla bármilyen méretű vállalkozás számára ideális tartalomkezelő rendszer lehet, mely segítségével lenyűgöző weboldalakat építhetsz. Használd együtt OptiMonk fiókoddal és kezdj konverzió növelésbe még ma.

Megnézem

A Squarespace minden típusú vállalkozás számára kiemelkedő támogatást nyújt weboldalaik létrehozásában. Használd együtt az OptiMonk fiókoddal ezt a mindenre kiterjedő, magas színvonalú szolgáltatást.

Megnézem

A Weebly elsősorban kisvállalkozások számára nyújt megfelelő segítséget e-kereskedelmi álmaik valóra váltásában. Használd együtt az OptiMonk fiókoddal is.

Megnézem

A nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, a WordPress bármilyen méretű vállalkozás számára kiváló választás, melynek köszönhetően bárki lenyűgöző weboldalakat, blogokat vagy applikációkat gyárthat. Használd együtt az OptiMonk fiókoddal is.

Megnézem

A Duda elsősorban nagyvállalkozások, közöttük is az ügynökségként működő, vagy hosting szolgáltatásokat értékesítő cégek igényeire specializálódott. Használd együtt az OptiMonk fiókoddal is.

Megnézem

az Unbounce az első számú landoló oldal készítő szoftver. Szolgáltatásaikkal minden méretű és típusú vállalkozásnak megfelelő segítséget nyújtanak a magas konverziós számok elérésében. Használd együtt az OptiMonk fiókoddal és jelenítsd meg OptiMonk kampányaidat a landoló oldalaidon is.

Megnézem
shoprenter

A ShopRenter az elsőszámú bérlős webáruház rendszer, amely professzionális alapot biztosít internetes értékesítésednek – és mégis elérhető áron. Integráld OptiMonk fiókod ezzel a megoldással.

Megnézem
bolthely.hu

ABolthely egy bérlős webáruház szolgáltatás, aminek köszönhetően az internetes kereskedelem gyerekjáték. Használd ezt az integrációt OptiMonk fiókoddal.

Megnézem
unas

Az Unas webáruház és tárhely szolgáltató megoldás, amely bérelhető webáruházakat és tárhelyet, valamint domain regisztrációt biztosít felhasználóinak. Az OptiMonk fiókoddal együtt is használhatod.

Megnézem
honlap.hu

A Honlap.hu egy weboldal készítő rendszer, amellyel könnyedén elkészítheted saját weboldalad. Integráld ezt a megoldást OptiMonk fiókoddal.

Megnézem
webnode

A Webnode egy olyan ingyenes weboldal készítő rendszer, mely segítségével Te is könnyen létre hozhatod saját weboldalad, akár még ma. Integráld OptiMonk fiókod ezzel a rendszerrel.

Megnézem
gportal

A G-Portál a legnagyobb magyarországi weblapépítő közösség, ahol programozói tudás nélkül, bármilyen témakörben egyszerűen és gyorsan elkészítheted és népszerűsítheted saját weboldalad. Integráld OptiMonk fiókod ezzel a rendszerrel.

Megnézem
eoldal.hu

Az eoldal egy olyan weboldal készítő rendszer, mely segítségével pár perc alatt létre tudsz hozni egy weboldalt. Integráld OptiMonk fiókod ezzel a rendszerrel.

Megnézem
blog.hu

A blog.hu egy teljesen ingyenes blog portál, amin keresztül megoszthatod gondolataid a nagyvilággal. Integráld OptiMonk fiókod ezzel a rendszerrel.

Megnézem

Analitikai Eszközök

A Google ingyenes szolgáltatása, mely a weboldalad, vagy webáruházad látogatóiról gyűjt információkat és készít ez alapján részletes kimutatást. Integráld ezt a megoldást az OptiMonk fiókoddal és kövesd figyelemmel a bevételeid alakulását.

Megnézem

A Google Tag Manager a Google ingyenes címkekezelő rendszere, amely a vállalkozások által használt JavaScript és HTML címkék kezelésében nyújt jelentős segítséget. Használd OptiMonk fiókoddal is.

Megnézem

Csatlakozás és Egyedi Integrációk

Webhookok segítségével elérhető, hogy olyan rendszerekkel is integrálhasd az OptiMonk fiókodat, melyekhez egyelőre még nem biztosítunk direkt összekötést. Webhookok használatával egy bármilyen rendszerből valós időben továbbíthatsz adatokat egy másik, bármilyen rendszer felé.

Megnézem

A Zapier valós idejű információtovábbítást biztosít két rendszer között, így segítségével olyan rendszerekkel is integrálhatod az OptiMonk fiókodat, melyekkel egyelőre még nincs direkt összeköttetésünk. Használd ezt a megoldást az OptiMonk fiókoddal.

Megnézem