mail - Gyűjts telefonszámokat
LISTAÉPÍTÉS

Gyűjts telefonszámokat

Sok látogató nem áll egyből készen a vásárlásra – gyűjts telefonszámokat és vedd fel velük a kapcsolatot telefonon vagy SMS-ben
phone number - Gyűjts telefonszámokat

Ügyfeleink mondják:

Az OptiMonk remekül működik mobilon és könnyedén integrálható a kategória legjobb platformjaival, például a Klaviyoval és a Recarttal. Ráadásul nagyon egyszerűen tesztelhetők az egyes design- és szövegverziók, így maximalizálhatjuk a konverziós rátát.
blendjet 11 olfvro7p6cgdt4a2ejg8uwlregu5ak03fqkm5q05ve owrpg8zz4gzr44ay2j5v5nvnpvccyr3r3t7ga3o3gs - Gyűjts telefonszámokat
Ryan Pamplin
BlendJet.com

A telefonszámok értékesebbek
az email címeknél

A statisztikák azt mutatják, hogy a látogatók 98%-a az első alkalommal még nem áll készen a vásárlásra, 55%-uk pedig 15 másodpercen belül
elhagyja az oldalad. A legtöbbjük pedig soha többé nem tér vissza. Érdemes tehát megragadni azt a 2%-ot, aki készen áll a vásárlásra,
ám a többi látogatót is érdemes célozni – ehhez pedig remek megoldás a telefonszámuk összegyűjtése.

phone number 2 - Gyűjts telefonszámokat

Érj el több
feliratkozót

Az email marketinggel vívott versenyben az SMS bizonyul győztesnek: az SMS ugyanis 45%-os válaszadási rátával, és 98%-os megnyitási aránnyal büszkélkedhet.

Szabd személyre az üzeneteket mobilon is

Használd ki a mobilos forgalmadat: jeleníts meg a mobilról böngészők számára személyre szabott ajánlatokat, különleges kedvezményeket vagy ajánlj ingyenes visszahívást!

Segítsd az érdeklődő látogatókat

Gyűjts minőségi, valóban érdeklődő látogatókat, és erősítsd a bizalmukat azzal, hogy problémáik megoldására értékes, letölthető anyagokat biztosítasz számukra.

macbook 3b 1 - Gyűjts telefonszámokat

Tedd lehetővé,
hogy látogatóid visszahívást kérjenek

Ha bonyolultabb terméket vagy szolgáltatást értékesítesz, számos kérdés merülhet fel a látogatóidban a vásárlás előtt. Ebben az esetben a telefonszámok gyűjtésének egyik legjobb módja, ha visszahívást ajánlasz számukra.


Azonnal éreztük az OptiMonk hatékonyságát, és azóta is érezzük a nagyszerű eredményeken, mind a mai napig. Több mint 12 000 új feliratkozót gyűjtöttünk a telefonos listánkra azzal, hogy visszahívási lehetőséget ajánlottunk a látogatók számára.

Jármay András
Provident

Tovább olvasok
macbook 2b 1 - Gyűjts telefonszámokat

Gyűjts feliratkozókat az SMS listádra

Az SMS üzenetek sokkal hatékonyabban buzdítják cselekvésre a látogatókat, mint az e-mailek: akár nyolcszor nagyobb aktivitást is elérhetünk velük! Ingyenes szállítási lehetőséggel, kuponkódok és ingyenes e-könyvek ajánlásával Te is hamar gyarapíthatod az SMS listádat.


Az OptiMonk remekül működik mobilon és könnyedén integrálható a kategória legjobb platformjaival. Segítségével nagyon egyszerűen tesztelhetők az egyes design- és szövegverziók, így maximalizálhatjuk a konverziós rátát. Popupjaink több mint 1 millió új feliratkozást generáltak.

Ryan Pamplin
BlendJet

Tovább olvasok
macbook 1 1 - Gyűjts telefonszámokat

Jeleníts meg egyedi ajánlatokat mobilon

Ahelyett, hogy minden árazási információt feltüntetnél a honlapon, létrehozhatsz egyedi árajánlatokat bizonyos szolgáltatásokra. Ez remek lehetőséget ad a telefonszámok begyűjtésére és a telefonos megkeresésekre.


Nagyon jó eredményekkel tudtuk A/B tesztelni a popupjainkat, és sokkal több feliratkozót szereztünk. Mindenképpen megéri! Köszönjük, OptiMonk!

Case Bloom
Tucker-bloom.com

Minden, amire szükséged lehet a telefonszámok gyűjtéséhez

Az OptiMonkban minden olyan eszközt megtalálsz, amire szükséged lehet a telefonszámok összegyűjtéséhez – mindezt a felhasználói élmény megzavarása nélkül.

200+ sablon
szerkesztőnkben

A telefonszámok összegyűjtése soha nem volt még olyan egyszerű, mint Drag&Drop szerkesztőnk segítségével, mely 200+ gyönyörű, ingyenes sablont tartalmaz.

Egyedi
beviteli mezők

Az egyedi mezők segítségével minden információt megkérdezhetsz felhasználóidtól, amire szükséged lehet, pl. a hívás idejét, a születési időt, a látogató nemét, stb.

Több lépcsős kampányok

Ragadd meg a látogatók figyelmét egy ajánló füllel, és csak a második, vagy későbbi lépésben kérd az adatok megadását. Ezzel még jobban cselekvésre ösztönözheted őket.

Google & GDPR megfelelés

Az OptiMonk kampányai megfelelnek a GDPR szabályainak, és teljesen Google-barátok is. Így Te és látogatóid is biztonságban érezhetitek magatokat.

Gamifikáció a popupokon

Használd a sablonok között megtalálható szerencsekereket, kaparós sorsjegyet vagy ajándékválasztót a szórakoztató és ellenállhatatlan popupokért.

Intelligens
célzás

Célozd a különböző látogatói csoportokat személyre szabott, releváns üzenetekkel – így nagyobb eséllyel válnak valóban érdeklődő látogatóvá.

Minden jelentős marketingszoftverrel integrálható

Jelenítsd meg a feliratkozókat közvetlenül a kedvenc
hírlevél vagy CRM rendszeredben

shopify - Gyűjts telefonszámokat
sr o05vf0ceev9atffxsyil4hsu9y7zvdcvb7sqbnrwg0 - Gyűjts telefonszámokat
wordpress - Gyűjts telefonszámokat
magento - Gyűjts telefonszámokat
unas e1544441960880 o0baz9mn4wuaiyxxcyaq29jr3ylxynaipxk5ysfv9c - Gyűjts telefonszámokat
recart logo 1 ojlum3i417mpwz98o095pcd2l7dznfknvsb5u63t6o - Gyűjts telefonszámokat
smsbump - Gyűjts telefonszámokat
mini crm o0bbgu80wewgqchjroa05tgh14gft08sdmj6njo5c0 - Gyűjts telefonszámokat
webgalamb o05vm24w3uga1zmwhuzjfj0zutgozm842oh5jd9mwa - Gyűjts telefonszámokat
salesautopilot logo gr o05vp363ox25fw0794ybf2zrou2xsaym559i6csf7k - Gyűjts telefonszámokat
mailchimp logo xs - Gyűjts telefonszámokat

Próbáld ki ingyen és

Szerezz több feliratkozót

14 napos ingyenes próba Könnyű beállítás Nincs szükség hitelkártyára

Már van fiókod? Jelentkezz be »