Ez történt velünk 2015-ben

Ez történt velünk 2015-ben
Ez történt velünk 2015-ben

Azt kell, hogy mondjuk, igazán eseménydús évet tudhat maga mögött az OptiMonk csapata. Íme egy rövid áttekintés arról, hogy mi is történt velünk 2015-ben:

1. Megünnepeltük 1. születésnapunkat: Őrült tempóval rohan az idő! Mintha csak tegnap lett volna, hogy bejelentettük az OptiMonk indulását. Reméljük velünk leszel a 2. születésnapunkon is 2016 májusában!

2. Rengeteg izgalmas funkcióval gazdagodott az OptiMonk: Ötletgazdáink és szoftverfejlesztőink nem unatkoztak az idén – folyamatosan arra törekedtek, hogy az ügyfeleink igényeihez legjobban igazodó, nagyszerű funkciókkal és integrációkkal ruházzák fel szoftverünket. Ennek eredménye az a közel 60 új funkció, amellyel az OptiMonk gazdagodott idén.

3. Bemutatkoztunk számos hazai és nemzetközi konferencián: Rengeteg hasznos tudással és értékes tapasztalattal gazdagodtunk azokon a magyar és külföldi rendezvényeken, ahol kiállítóként is részt vett az OptiMonk. Többek között találkozhattál velünk a Marketing Expon és Marketing Fesztiválon is, de bemutatkozunk a londoni és az amerikai Conversion Conference-en is. Óriási élmény volt például Las Vegas-ban Tim Ash-sel, a digitális marketing úttörő szakértőjével személyesen találkozni!

4. Felújítottuk az irodánkat: Nyáron úgy döntöttünk, hogy teljeskörű felújításba kezdünk, s irodáinknak új színt adunk: burkolatot cseréltünk, festettünk és dekoráltunk. Így azért sokkal kellemesebb dolgozni! 🙂

5. Év honlapja különdíj és Marketing Gyémánt díjat nyertünk: Büszkeséggel tölt el, hogy januárban átvehettük az „Az év kreatív megoldása” díjat, melyet tavaly év végén nyertünk el. Ez év őszén pedig a Magyar Marketing Szövetség Gyémánt díjával gazdagodtunk, akik szintén egyedi megoldásunkat díjazták.

6. Mérföldkőhöz értünk ősszel az OptiMonk-felhasználók tekintetében: Épphogy megünnepeltük a szülinapunkat, máris 2000 egyedi weboldal használta az OptiMonkot a konverziós ráta javítására. Ezúton is köszönjük a bizalmat minden ügyfelünknek!

7. Vezető webáruházak, és véleményvezérek is bennünket választottak: Kiemelten büszkék vagyunk arra is, hogy a vezető hazai webáruházak közül egyre többen választják az OptiMonkot. A teljesség igénye nélkül emelnénk ki az eDigital-t, az AVON-t vagy akár az Office Depot-t. Ugyanakkor nagy örömmel tölt el bennünket, olyan hazai és külföldi marketing szakértők is az OptiMonkot ajánlják, mint a Marketing Commando, vagy a DigitalMarketer.com.

8. Csapatépítőt tartottunk a Magas Tátrában: Végül a kemény munka mellett idén sem maradhatott el a közös kikapcsolódás! Ezúttal Szlovákiában, a Magas Tátrában töltöttünk el egy hosszú hétvégét, ahol a hegymászás mellett rafting-túrával is lazulhattak a munkatársak. Az aktív programokon túl a városnézés és a közös esti vacsorák igazi feltöltődést jelentettek az egész csapat számára.

De valójában ez 8 pont csak töredéke az év eseményeinek – nehéz lenne azt a rengeteg élményt összefoglalni egyetlen bejegyzésben, amivel az idén gazdagodtunk.

Ezúton is köszönjük a felhasználóinknak, hogy ezt lehetővé tették számunkra!

Továbbra is bízunk abban, hogy a Te éved is hasonlóan pozitívan telt – 2016-ot tekintve pedig sikerekben gazdag, eredményes új évet kívánunk Neked!

Share this

Written by

YOU MAY ALSO LIKE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük