Kampány típusok

A leghatékonyabb megoldás
a távozó látogatók megmentésére

Az OptiMonk rendkívül eredményesen képes növelni weboldalad konverziós rátáját azáltal,
hogy az elveszettnek hitt látogatókat értékes érdeklődőkké és vásárlókká formálja.

Termékajánló popup

Többszörözd meg bevételeidet azáltal, hogy a látogatók számára legértékesebb termékeidet ajánlod nekik. A személyre szabott termékajánlás nemcsak több eladást eredményez, hanem weboldalad konverziós rátáját is javítja és az átlagos tranzakciós értékét is növeli.

Szerencsekerék popup

Szerencsekerék popupunkkal igazán emlékezetes, játékos és interaktív élményt teremthetsz a látogatóid számára. Úgy tudod javítani weboldalad konverziós rátáját, hogy közben a kupon felhasználásának valószínűségét is növeled.

Messenger popupok (Shopify webáruházaknak)

Biztosítsd a lehető legjobb feliratkozási élményt látogatóid - különösen a mobil felhasználók - számára. Növeld hírlevél és Facebook Messenger feliratkozóid számát egyidejűleg, és üzenj nekik Messengeren keresztül, hogy 12%-os megnyitási ráta helyett 85%-ot érhess el.

Testreszabható sidebar-ok

A sidebar, vagyis az oldalsávban elhelyezett hírlevél feliratkozó modul, igazán hatékony és elegáns módja a listaépítésnek. Sidebar sablonjaink weboldalad jobb vagy bal szélére helyezhetők el és ott is maradnak, amíg a látogatók az adott oldalt böngészik.

Átirányító popupok

Az OptiMonk segítségével a kilépni készülő látogatókat egy vonzóbb, érdekesebb oldal felé lehet irányítani. Ezáltal csökkenteni lehet a visszafordulási arányt, valamint növelni az oldalon eltöltött időt - miközben egyre több látogató válik feliratkozóvá vagy vásárlóvá.

Listaépítésre alkalmas popupok

Az OptiMonk használatával könnyedén rá lehet venni a látogatókat, hogy adják meg elérhetőségeiket (nevüket, email címüket és bármely más adatot, ami a vállalkozásod szempontjából fontos). Ezek a popupok a felirakozási arány javítására, illetve a minőségi lista építésére szolgálnak.

Többlépéses popupok

Ahelyett, hogy a különleges ajánlat minden részletét egyetlen popupon jelenítenénk meg, érdemes többlépéses popupokat használni. Miután látogató kattint az első popupon, mert az ajánlat felkeltette az érdeklődését, sokkal valószínűbb, hogy a következő oldalon feliratkozik.

Nanobar-ok

A nanobar, ami a legjobban talán "rögzített értesítési sávként" írható le, a weboldal tetejére vagy aljára is kihelyezhető. Segítségével a távozó látogatók könnyedén felirakozókká konvertálhatók. A nanobar önmagában, vagy egy többlépéses kampány elemeként is használható.

Emlékeztető nanobar-ok

A nanobar-ok "emlékeztető sávokként" is használhatóak: ha például a látogató korábban feliratkozott egy popupon, emlékeztessük egy nanobar-on az így elnyert egyedi előnyeire (pl. a kuponkódra). Egy ilyen emlékeztetővel akár megduplázható a konverziós ráta.

Micro érkező/landing oldalak

Amikor egy látogató a weboldalad egy bizonyos elemére kattint (egy konkrét gombra, linkre, szövegdobozra vagy bannerre), megjeleníthetsz számukra teljesen egyedi tartalmakat. Ha egy olyan popupot jelenítesz meg, ami tökéletesen releváns az előbbi honlap-elemhez képest, a popupot egy mini érkező/landing oldalként használatod.

 Reszponzív popupok

Az OptiMonk révén nagyon egyszerű megragadni a mobil eszközöket használó látogatók figyelmét. Reszponzív sablonjaink segítségével könnyedén jeleníthetsz meg másodlagos üzenetet okostelefon vagy táblagép felhasználók számára.

Social Media popupok

Eljött az idő, amikor eltérően lehet megszólítani a más-más forgalmi forrásból érkező látogatókat. Az OptiMonk segítségével egyedi üzeneteket jeleníthetsz meg a Facebookról, Twitterről vagy más közösségi oldalról érkező felhasználók számára.

E-kereskedelmi popupok

A kosáralapú célzás alkalmazásával jelentős javulás érhető el online értékesítésben. Az OptiMonk lehetővé teszi ugyanis, hogy egyedi ajánlatokat kommunikálhass attól függően, hogy pontosan milyen és mekkora értékű termékek vannak a távozó látogatók kosarában.

Egyedi popupok

Habár a beépített WYSIWYG szerkesztőnk révén gyerekjáték a popupok elkészítése, a profi felhasználók tökéletesen személyre szabhatják a popupok megjelenését némi HTML és Javascript ismeret, illetve a beépített CSS szerkesztőnk segítségével.

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal:

Mezei Nikoletta
Ügyfélkapcsolati vezető


Akszenovics Viktória
Account manager


Elérhetőségünk:

kapcsolat@optimonk.hu

06-70-410-4842

Cégadatok

Webshop Marketing Kft.
4028 Debrecen, Kassai út 129.