Kampány típusok

A leghatékonyabb megoldás
a távozó látogatók megmentésére

Az OptiMonk rendkívül eredményesen képes növelni weboldalad konverziós rátáját azáltal,
hogy az elveszettnek hitt látogatókat értékes érdeklődőkké és vásárlókká formálja.

Átirányító popupok

Az OptiMonk segítségével a kilépni készülő látogatókat egy vonzóbb, érdekesebb oldal felé lehet irányítani. Ezáltal csökkenteni lehet a visszafordulási arányt, valamint növelni az oldalon eltöltött időt - miközben egyre több látogató válik feliratkozóvá vagy vásárlóvá.

Listaépítésre alkalmas popupok

Az OptiMonk használatával könnyedén rá lehet venni a látogatókat, hogy adják meg elérhetőségeiket (nevüket, email címüket és bármely más adatot, ami a vállalkozásod szempontjából fontos). Ezek a popupok a felirakozási arány javítására, illetve a minőségi lista építésére szolgálnak.

Többlépéses popupok

Ahelyett, hogy a különleges ajánlat minden részletét egyetlen popupon jelenítenénk meg, érdemes többlépéses popupokat használni. Miután látogató kattint az első popupon, mert az ajánlat felkeltette az érdeklődését, sokkal valószínűbb, hogy a következő oldalon feliratkozik.

Nanobar-ok

A nanobar, ami a legjobban talán "rögzített értesítési sávként" írható le, a weboldal tetejére vagy aljára is kihelyezhető. Segítségével a távozó látogatók könnyedén felirakozókká konvertálhatók. A nanobar önmagában, vagy egy többlépéses kampány elemeként is használható.

Emlékeztető nanobar-ok

A nanobar-ok "emlékeztető sávokként" is használhatóak: ha például a látogató korábban feliratkozott egy popupon, emlékeztessük egy nanobar-on az így elnyert egyedi előnyeire (pl. a kuponkódra). Egy ilyen emlékeztetővel akár megduplázható a konverziós ráta.

Micro érkező/landing oldalak

Amikor egy látogató a weboldalad egy bizonyos elemére kattint (egy konkrét gombra, linkre, szövegdobozra vagy bannerre), megjeleníthetsz számukra teljesen egyedi tartalmakat. Ha egy olyan popupot jelenítesz meg, ami tökéletesen releváns az előbbi honlap-elemhez képest, a popupot egy mini érkező/landing oldalként használatod.

 Reszponzív popupok

Az OptiMonk révén nagyon egyszerű megragadni a mobil eszközöket használó látogatók figyelmét. Reszponzív sablonjaink segítségével könnyedén jeleníthetsz meg másodlagos üzenetet okostelefon vagy táblagép felhasználók számára.

Social Media popupok

Eljött az idő, amikor eltérően lehet megszólítani a más-más forgalmi forrásból érkező látogatókat. Az OptiMonk segítségével egyedi üzeneteket jeleníthetsz meg a Facebookról, Twitterről vagy más közösségi oldalról érkező felhasználók számára.

E-kereskedelmi popupok

A kosáralapú célzás alkalmazásával jelentős javulás érhető el online értékesítésben. Az OptiMonk lehetővé teszi ugyanis, hogy egyedi ajánlatokat kommunikálhass attól függően, hogy pontosan milyen és mekkora értékű termékek vannak a távozó látogatók kosarában.

Egyedi popupok

Habár a beépített WYSIWYG szerkesztőnk révén gyerekjáték a popupok elkészítése, a profi felhasználók tökéletesen személyre szabhatják a popupok megjelenését némi HTML és Javascript ismeret, illetve a beépített CSS szerkesztőnk segítségével.

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal:

Mezei Nikoletta
Ügyfélkapcsolati vezető


Akszenovics Viktória
Account manager


Elérhetőségünk:

kapcsolat@optimonk.hu

06-70-410-4842

Cégadatok

Webshop Marketing Kft.
4028 Debrecen, Kassai út 129.