Ingyenes webinárium

Black Friday Playbook 2021: Kampányterv lépésről lépésre a több bevételért

Nyakunkon az év végi ünnepi szezon, azaz a legtöbb e-kereskedő számára az év legforgalmasabb 2 hónapja. Ennek pedig megkerülhetetlen eleme a már itthon is kultikussá vált Black Friday. A nap (vagy akár hétvége), melyet az egész világ vár, hogy lecsaphassanak a legnagyobb akciókra. Ez a megnövekedett forgalom azonban sok stresszt is okozhat. 

Ha szeretnéd, hogy az idei ünnepi szezon stresszmentes legyen, miközben rengeteg új vásárlót szerzel, akkor jó helyen jársz! Ingyenes webinárumunkon bemutatunk egy olyan akciótervet, mellyel sikeressé teheted Black Friday kampányodat.

Miről lesz szó a webináriumon?

Hogyan készítsd fel webáruházad az ünnepi szezonra?

Kézzelfogható, gyakorlati tippek egy csokorba gyűjtve és rendszerezve. A-Z-ig, lépésről lépésre vezetünk végig téged a legfontosabb tennivalókon. Olyan fontos témákat is érintve mint az ajánlatok összeállítása vagy a Black Friday vásárlók "átkonvertálása" visszatérő vevővé.

Black Friday marketing ötletek webáruházaknak

Összegyűjtöttünk neked pár valós, kipróbált marketing kampányt, melyek segítségével biztosan ki fogsz tűnni a tömegből és plusz vásárlókat is szerzel.

Hogyan szerezz extra bevételt popupok használatával

Ebben az időszakban elengedhetetlen a felugró ablakok használata, hiszen néhány jól célzott és személyre szabott popup segítségével nem csak hírlevél feliratkozókat gyűjthetsz, hanem csökkentheted a kosárelhagyási rátát és növelheted a kosárértéket is. Megmutatjuk, hogyan használd őket hatékonyan (és nem idegesítően)!

Aki segít Neked többet kihozni a Black Friday kampányodból:

Szántai Tibor már több mint 10 éve segít webáruházaknak többet kihozni a marketingjükből. Az Ecommerce Expo Budapest konferenciának nem csak ötletgazdája, de az első három évében főszervezője is volt. Valamint éveken keresztül tartott marketing szemináriumot Shoprenter webshopoknak.

Siess, nehogy lemaradj a webináriumról!

nap
óra
perc
másodperc